Betyg och kommentarer: Antjärns Camping och stugby
Annons
Betyg och kommentarer

Antjärns Camping och stugby

1

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Antjärns Camping och stugby.

» Antal inlägg: 1 st
Ägarna är chockerande otrevliga. Värsta jag upplevt på hyrt boende. Och jag kan säga att jag (och resesällskapet) är trevliga människor som är lätta att tycka om och komma överens med. Jag är inte den som brukar klaga annars.

- Inte barnvänligt. Går inte för små barn att bada. Sunkig badplats dessutom. Gungor med rep som snart går av.
- Dåligt städat (luktar illa och kladdiga golv) blev erbjuden ny stuga men en säng mindre än det jag bokat. De ändrade texten på sin hemsida efter en recension från mig (har bild på detta), och kommenterade att jag bokat fel. Säger en del om personligheten.
- Otroligt otrevlig ägare.
(2020-07-23)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se