Betyg och kommentarer: First Camp Björkäng-Varberg
Annons
Betyg och kommentarer

First Camp Björkäng-Varberg

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt First Camp Björkäng-Varberg.

» Antal inlägg: 2 st
Besökt campingen under 3 år nu och vi är alltid nöjda! Perfekt läge precis vid havet och trevlig personal. Aktiviteter för barnen en gång om dagen, 5 dagar i veckan under högsäsong. Hade önskat att det fanns en pall för barnen att stå på när de tvättar händerna m.m. God mat på restaurangen och stor välsorterad butik. Vi kommer tillbaka!
(2013-02-15)

Fin och välskött camping med trevlig personal! Trodde dock det var mer aktiviteter än det var för barnen. Trots högsäsong var det stillsamt med aktiviteter. Någon barnklubb fick iallafall inte vi information om under den veckan vi var där. Väldigt blåsigt!
(2012-07-16)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se