Betyg och kommentarer: Eklundsnäs Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Eklundsnäs Camping

3.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eklundsnäs Camping.

» Antal inlägg: 3 st
Åk inte hit.
De har tagit en fantastisk miljö och slarvat bort alltihop- så känns de. Att servicehuset inte är nytt spelar oss ingen roll. Men i övrigt...

Istället för riktiga staket sitter slappt nät och kompostgaller. Istället för hela mattor ligger sådana med hål och utan "borst". Möttes av ölburkar och annat skräp vid bommen redan, i vad som skulle vara plantering i en kruka. På räcket nära ingången till receptionen hängde moppar och trasor som spred sur doft över hela vägen upp. Inga uppmärkta platser, utan något svagt syns på betongplattor, på vad som skulle varit det. Har någon tröttnat på att driva detta? Någon ärvt de och inte vill ha de egentligen? Så verkar det iallafall. Tyvärr. Ogräs hela parkeringen. Förmodligen arbetarbostäder(husvagnar) som står tätt tätt med sneda förtält med vad som borde vara olagliga avstånd. Vid brand finns inte en chans att de inte sprids. När vi försökte besöka toaletten var de avstängt helt pga städ. Då de var bråttom fick vi istället gå på bajamaja utanför. Badplatsen nedanför är full i skräp. De har en ny lekplats, ny bom med nyckelkort, nyckelkort in i servicehusen. De verkar påkostat. Men... Trädgårdskötsel och ordning och reda, de finns inte. Hade vi inte bokat och förbetalt hade vi vänt.

Stjärnan är för att någon en gång sett platsen och insett att fler borde se den. Men att sedan förvalta den... Där misslyckas Eklundsnäs Camping så kapitalt att jag vill köpa de och börja om. Igår var polisen på campingen också. Otryggt och skabbigt summerar vistelsen. Hade vi haft möjlighet att betala ännu en campingplats hade vi åkt vidare. Förbokade tyvärr denna, och betalade den.
(2018-08-02)

HEMSKT
Sämsta servicen någonsin! Det var dessutom självaste ägaren som menade att "ni vill bara bo gratis", "ni är för kräsna", "det luktar inte alls mögel". Ostädat stuga vi incheckning- under all kritik. Här åtgärdades det mesta med överenskommelsen om att vi lämnar stugan i det skick vi fann den. Vi kände sedan hur det luktade, det kom från badrummet- det stank mögel. Vi påpekade detta nästa dag (hade ringt ägaren som ej svarat) och ville byta stuga. Det skulle vi tydligen gjort dagen innan? Gärna men vi förstod inte hur. Vi påtalade inte betalningen utan bad endast om en ny stuga men fick då höra "ni är bara ute efter att bo gratis" mm. Sämsta servicen någonsin. UNDER ALL KRITIK
(2014-06-03)

Trevlig camping
Trevlig camping som en bra bas för dagsutflykter till Södertälje och Stockholm. Vi var där i början på augusti och besökte Tom Tits, Lådbilslandet, Gröna Lund mm. Perfekt att ta pendeltåget till Stockholm centralen. Bra badplats vid campingen och nu bygger de en ny lekpark inför nästa säsong.
Vi kommer tillbaka :)
(2012-11-09)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se