Betyg och kommentarer: Gålö Havsbad
Annons
Betyg och kommentarer

Gålö Havsbad

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gålö Havsbad.

» Antal inlägg: 3 st
Gålö havscamping
gulliga tjejer i receptionen som fixade och´triade för att vi ovana campare skulle känna oss välkomna. rent och snygg i servicehus. Åt i restaurangen, bra priser.Personalen tog hand om sonen så att vi fick äta klart.Toppen. Fin strand.
Vi kommer tillbaka och kan rekommendera ett besök
(2009-07-01)

Håller inte med
Undrar om vi varit på samma camping?Vi var där i helgen och det var rent snyggt stora platser.Eget vatten på platsen.Välklippt.
Dock önskade vi bättre latrintömning.
(2009-07-01)

Gålö havscamping
Uppger på sin hemsida att det finns både det ena och andra. Uppfyller absolut inte 3-stjärnor. Smutsigt latrintömning(ett litet kärl med lock och endast en kort slang för sköljning som sitter fast i en ruckligt skjul). Restaurang stängd. TV rum är ett litet pentry. Inget Internet. Dålig service samt att de hyr ut en fastighet vid campingen för fester som slutar vid 5-tiden på morgonen. Inget att rekommendera.
(2009-05-27)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se