Alla familjenöjen i Egypten
Annons

Alla familjenöjen i Egypten

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Egypten. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (11 st)
Dolphina Park Hughada
Här visad delfinshower. Besökarna ges även möjlighet att simma och interagera med delfiner.
Hughada, Egypten
Dolphina Park Sharm
Här visad delfinshower. Besökarna ges även möjlighet att simma och interagera med delfiner.
Sharm, Egypten
Dykning och snorkling i Egypten
Att dyka i Röda Havet är en fantastisk upplevelse. Här finns fler än 1000 färgglada och nyfikna fiskarter. Du väljer själv om du vill dyka djupt eller hålla dig vid strandkanten - det...
Egypten
Museet består huvudsakligen av föremål från det antika Egypten och är känt för sin stora samling konst från faraonerna. Här finns bland annat de stora rikedomarna som hittades i...
Kairo, Egypten
Golf i Egypten
Vid de Egyptiska turistorterna finns flera golfbanor och många åker hit under vintersäsongen då temperaturen är behaglig.
Egypten
Kamelturer
Det anordnas gott om kamelturer i Egypten. Både kamelturer i öknen och runtomkring de städer som har mycket turister. En kameltur i öknen är alltid lika kul att ha testat på. Det finns även...
Egypten
Konungarnas dal (Wadi El-Muluk)
Konungarnas dal är en gravplats i mellersta Egypten på den västra sidan av Nilen. Här finns fler än 100 olika gravar. Den största och mest kända graven som hittats här är Tutankhamons grav.
Egypten
Kryssningar på Nilen
Kryssningar längs den mytomspunna Nilen avgår från flera orter och erbjuder ofta både historiska vyer längs vägen och även stop vid templen i Karnak och Luxor.
Nilen, Egypten
Pyramiderna
De mest kända sevärdheterna i Egypten är pyramiderna. De största och finaste ligger i Giza ca 20 km från Kairos centrum.
Egypten
Röda Havet
Röda Havet är på grund av de många färgglada fiskarterna och det storslagna korallrevet känt som ett paradis för dykare.
Egypten
Surfa i Egypten
Röda Havets kust kan vara ganska blåsig och inbjuder till både vindsurfing och kitesurfing. På turistområdena finns flera ställen som erbjuder både kurser och lektioner för den som vill...
Egypten
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se