Museum i Estland
Annons

Museum i Estland

Karta
  • Sortera
      Sortera efter avstånd till...
    • Tallinn

Många museer har mycket spännande att titta på även för barn, och vissa har även särskilda barnavdelningar och är toppen för ett besök med familjen.

 » Museum i Estland (6 st)
Den största delen av detta dockcenter utgörs av dockteatermuseet som genom dockor, ord och bild bekantar besökaren med dockteaterkonstens historia i såväl Estland som resten av världen.
Tallinn, Estland
På bara 15 minuters bilresa från centrala Tallinn hittar du en underbar plats – Estlands Friluftsmuseum som presenterar Estlands landsbygdsarkitektur och byliv.
Tallinn, Estland
Vid kajen kan man se den värdiga ångisbrytaren Suur Tõll som är drygt 100 år gammal. Fartyget har återställts till sitt ursprungliga utseende både invändigt och utvändigt.
Tallinn, Estland
Muséet i Tahkuna visar bland annat kanonrören från batteri BB - 316 i Kukeraba i Tahkuna, anläggningar för kustförsvar i Hiiumaa, beväpning och ammunition. Även kasernmiljö samt spanings-...
Hiiu vald, Estland
Kalevipoja koda omfattar Kalevipoegmuseet, skattkammaren, äventyrsparken Kratiküla (Pysslingbyn) och olika naturkurser.
Jõgeva maakond, Estland
Den stationära utställningen omfattar leksaker som barnen här i trakten har lekt med genom tiderna, dessutom visas konstdockor, olika nationers souvenirdockor och finsk-ugriska...
Tartu, Estland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se