Sport och äventyr på Gran Canaria
Annons

Sport och äventyr på Gran Canaria

Sport- och äventyrsaktiviteter för den äventyrliga familjen. Här hittar du allt från bowling till höghöjgsbanor och grottkrypning.

 » Sport och äventyr på Gran Canaria (7 st)
Golf på Gran Canaria
Kanarieöarnas härliga klimat gör dom till en populär golfdestination och Gran Canaria har flera olika magnifika golfbanor.
Gran Canaria
Gran Karting Club gokart
Gokart på fyra hjul för barn i olika åldrar.
Playa del Inglés, Gran Canaria
lättring är en fantastisk familjeaktiviter som utmanar både stora och små. Med Grand Climb kan ni prova på klättring utomhus på Gran Canarias otroliga vulkanklippor. Eller varför inte gå en...
Las Palmas, Gran Canaria
Kamel Safari
Kamelsafari är en populär aktivitet på Gran Canaria, och den bästa platsen för att prova på det är de Sahara-liknande sanddynerna i Maspalomas.
Maspalomas, Gran Canaria
PR Surfing Gran Canaria
Gran Canaria är en populär ö för surfing. Den här surfskolan har surfkurser för barn, nybörjarkurser för tjejer, kurser för vana surfare med mera.
Las Palmas, Gran Canaria
Snorkla på Gran Canaria
Med bara mask och snorkel flyter man enkelt omkring och titta på Gran Canarias undervattensliv.
Gran Canaria, Gran Canaria
Sunsub dykcenter
Sun Sub är en av de äldsta dykskolorna på Gran Canaria och här finns erfarna instruktörer som gärna lär hela familjen dyka.
Playa del Ingles, Gran Canaria
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se