Betyg och kommentarer: Lalandia Billund
Annons
Betyg och kommentarer

Lalandia Billund

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lalandia Billund.

» Antal inlägg: 14 st
Härligt vattenland
Besökte Lalandia i Billund med barnen (9 och 11 år) och mormor. Barnen hade jätteroligt i vattenlandet och det fanns många rutschkanor att välja på. Det som drog ner betyget var att det var tungt att bära upp de största ringarna för alla trappor och det var svårt att åka t ex vilda forsen utan att slå sig (gäller både barn och vuxna). Leklandet Monky Tonky land var mörkt, smutsigt och mycket mindre än väntat. Stort utbud av mat och dryck men väldigt höga priser. Vattenlandet gör ändå att vi rekommenderar ett besök.
(2019-08-15)

Bästa vattenlandet ?
Gillar ni vattenrutchkanor så har ni valt rätt ?. Detta paradis med både varmt i vattnet o i luften passar både barn o vuxna. Det finns dessutom bra familjeomklädningsrum med en dusch per rum ?Det fanns både mat o glass att köpa inne på badet och även en öl om man ville det. Forsen som slingrade sig utanför är lite för vild o snabb för barn under 8-9 år tycker jag. Är det mycket folk så åker man på varandra. Ett absolut måste är att åka med sina barn även när de är lite äldre. Över 12 kanske det funkar att de åker själva. Annars är alla andra kanor jätteroliga särskilt den största ?Bättre än värsta bergodalbanan ?Det finns även vågor varje halvtimme i en bassäng och ett helt stort lekland med vatten som sprutar åt alla håll o med flera lite mindre kanor för alla barn. Mycket uppskattat. Vi vill görna åka dit igen ?Tyvärr är det dyrt att gå in och maten är dyr men jag rekommenderar att bo i anslutning till badet så man förhå in gratis under hela vistelsen ?
(2018-06-07)

Rekomenderas
Familj med tvillingtjejer på 7 år resp kille på 11 år. Bokade stuga Nordic Plus 8 i en vecka med Resortpass så vi fick komma o gå som vi ville Perfekt
Verkligen toppenfin stuga!!! Just badpalatset kändes lite slitet men ungarna älskade det. De passade oxå på att åka skridskor inne på Lalandia
Inomhus allt och väldigt vackert med målad himmel i taket... men maten var direkt inte billig...
(2018-03-05)

Lalandia Billund
Blev positivt överraskad! Barnen (5 & 7) älskade badlandet! Dessutom mysigt i hela området med roliga studsmattor, lekland och show för barnen!
(2013-06-12)

Skitkul:)
En minisemester lör-tis tillbringade vi både på Lalandia och Legoland. Två vuxna o två barn 11 och 8år hade riktigt riktigt kul! Passar alla åldrar. Jag var mycket impad av badvakterna som hade stort engagemang vilket fick en att känna sej trygg. Vill man inte bada precis hela tiden så finns det klättervägg med olika svårighetsgrader, lekland, bowling, gym....ja alltmöjligt faktiskt. Vi blev bra bemötta av all personal, trots att de vid detta laget måste vara ganska trötta på turister....Vi åkte i september och det kan jag verkligen rekommendera, inga köer någonstans utan lugnt o fint:) Med andra ord så var det alldeles perfekt!!!
(2012-09-06)

Kul för alla åldrar!!
Nyss hemkommen från Lalandia billund! 2 vuxna och 4 barn mellan 6 och 13 år. Alla hade superkul, och stället är verkligen barnvänligt på alla sätta och vis! Alla badtyper har något att göra! Hela anläggningen är väldigt fräsch och genomtänkt. Svindyr mat och dricka, men det visste vi ju innan att danskarna kan ta betalt :-) Stugorna är superfräscha och hela området väldigt välskött. Kan absolut tänka mig att åka dit igen.
(2012-06-04)

LaLandia för en dag.
Våra barn 6 och 8 år var nöjda när vi åkta därifrån. De hade åkt allt de vågade och hade lurat upp sin mamma i den största rutschkanan. Vi föräldrar tycker att det var för svårt att bära upp alla madrasser och ringar för alla trapporna. Samt att maten var för dyrt och för litet utbud. (Allt var inte öppet 21/6 2011) Helt klart värt ett besök.
(2011-06-29)

Skitroligt!!!
Vi åkte med 2 grabbar på 9 och 7 år i maj 2011. Bokade en Classic 4 stuga och valde 3 nätter - betala för 2. Toppenfin stuga!!! Längst bort i hela stugområdet med det fanns ett litet tåg som man kunde åka med till badhuset (och Legoland), väldigt bra så man slapp ta bilen hela tiden. Jätteroligt ställe verkligen!! I badhuset fanns både om man ville ha ös hela tiden och det fanns tid och plats för vila emellanåt. Fanns även lunch att köpa inne i badhuset, inte så jättedyrt faktiskt. Utanför själva badhuset fanns det inomhus-minigolf, bowling och en lekland. Trevliga (dyra) restaurangen och trampoliner. Inomhus allt och väldigt vackert med målad himmel i taket... man fick verligen utomlandskänsla!! Rekomenderas varmt till badsugna!!!!!
(2011-06-09)

Lalandia Billund
Vi har tidigare varit på Lalandia Rödby vid två tillfällen, så nu ville vi prova det nya Lalandia. Det är längre att köra och kostar mer, men det var det definitivt värt!! Vilken skillnad! Badlandet är mycket bättre och stugorna fantastiskt fina.
Badlandet har mycket att erbjuda och det var tur vi hade några dagar på oss för att hinna prova allt. Även åldersmässigt så fanns det mer för alla, små som stora, barn och vuxna.

Tyvärr tar man extra betalt (50 DKK per dygn eller 100 DKK per säsong) för parkeringen, men man skriver inte att det går små tåg från stugbyn till centret alldeles gratis. Nåja, för oss var det en frihet att kunna åka hur vi ville och vi riskerade inte ett fullt tåg, men ändå. Tänk också på att man bor nära en flygplats och får förvänta sig ett och annat flyg som lyfter och landar. Det var tyst nattetid men på morgonen märkte man lite ljud, även om vi inte blev störda av det.

Leklandet var bra, men kanske lite mörkt. Man ser inte dagsljus inne i centret förutom i en del av badlandet. Service och utbud var fullt tillfredsställande. Det bästa med Lalandia är att allt är anpassat och inriktat på att alla åldrar skall ha kul tillsammans. Hit kommer vi att återvända!
(2011-04-03)

Toppen!
Vi åkte till Lalandia Billund 4 dagar i oktober 2010. Har innan bara varit på Lalandia Rödby, och trivts bra där, men i Billund är det ännu ännu bättre!
Vi är en familj med två badtokiga killar på 8 och snart 4 år och de hade jätte kul överallt. Billund påminner mycket om Rödby, men badlandet är ännu bättre (kanske lite lite kallt. Har god buffé, roligt lekland, spännande minigolf bana, roligt "spel-område" och mycket annat skoj..
Att sen Legoland är så nära är ju bara ett plus till!
Till Lalandia Billund åker vi säkert igen!
(2010-10-28)

Suveränt
Vi var här sommaren 2009 med våra barn 3 & 5 år och var mycket nöjda trots 2 dagar i regn. Trevlig personal, bra attraktioner och välorganiserad park!
(2010-04-01)

Kanon!
Vi valde att åka till Lalandia/ legoland i slutet av maj 2009, vilket visade sig vara perfekt. Det var inga köer någonstans, bara att ta för sig, så vi fick verkligen valuta för pengarna. Att stugan som vi hyrde var superfräsch gjorde att vi trivdes än bättre och lite av lyxkänslan infann sig trots att vi valde att laga våra middagar själva på kvällskvistarna, därför att priserna på restaurangerna är väl tilltagna ( vilket i och för sig inte var någon överraskning..)Vi återkommer med största säkerhet!
(2010-01-11)

Toppen bra för hela familjen
Du kan se teater/ spex där dom ramlar i vattnet detta året om en prinsessa som ska bli räddad. Bada, lek, åk barn eller vuxen atraktioner, se mini landet av lego med fungerande tåg och slussar, shoppa i affärerna, ät gått här finna något för alla smaker. med massor av nöjen för åldern 2- 99 år. Dottern ( 2 ½ ) älskade duplolandet och bion. Sonen ( 4 år ) Älskade piratlandet och brandbilarna. Jag och min man älskade Bergochdal banorna. Men för mig var höjdpunkten brick shopen där man kan köpa löst lego i olika varianter, 1 hg 69 DKK lego väger inte mycket så det blir mycket lego för pengarna.
(2009-09-17)

Ett nytt Lalandia
Vi är nyss hemkomna från semestern i Lalandia Billund. Anläggningen är helt ny, en del saker höll de fortfarande på att putsa på. Det fanns stora vattenrutschkanor som man satt i gummiringar när man åkte. Tornadon var HÄFTIG! Nackdelen var att man måste bära åkringarna upp för sju trappor om man ska åka Tornadon och fem trappor för de andra rutschkanorna. Så man orkar inte åka så många gånger i sträck. Det fanns ett stort badland för mindre barn, två stora bubbelpooler, varav den ena kunde man simma ut i och bubbla i kvällssolen.

När man checkade in fick man ett armband som man använde till att komma in i aquadomen och som man även låste sitt skåp med. Vi bodde i en sexpersonersdesign stuga. Den var fullutrustad med t ex diskmaskin, micro, induktionshäll, spabad, tvättmaskin, torktumlare. En väldigt trevlig och välplanerad stuga. Det var inte så mycket folk när vi var där och det tycker vi är skönt, inga väntetider och man kan göra det man vill när man vill. Tror dock att det kan bli ganska mycket folk när det är högsäsong och alla 1100 stugorna är färdiga.

Det som drar ner betyget är tåget som går fram och tillbaka mellan stugorna och Lalandia. Det var redan nu överfullt och varmt. Om vi skulle gå tog det 20 minuter från vår stuga till Lalandia. Valde man att köra dit fick man betala 50:- i parkeringsavgift.
(2009-05-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FNP         XW7      
Y S    L    N     PYM
W6A   2A7   CGD      
6 3    4    7 G   1MN
XLF         DWD      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se