Betyg och kommentarer: Särkänniemi Upplevelsepark
Annons
Betyg och kommentarer

Särkänniemi Upplevelsepark

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Särkänniemi Upplevelsepark.

» Antal inlägg: 8 st
Mycket skoj för alla!
Målet med resan för familjens 4,5 åring var att få besöka Angry Bird land, men besöket blev så mycket mer än det! Själva Angry bird delen passar perfekt för barn 3-7 år med en stor klätterställning och flera karuseller anpassade för barn både med och utan Angry Bird tema och som kanåkas både med och utan föräldrar. Jyckeberga är en mysig oas med söta fik och små djur. Hade nog uppskattats ännu mer om vi läst böckerna innan, en skön kontrast till karusell-delen.
Delfinshow, akvarium och ett besök i tornet hör också till. För oss föräldrar passar berg och dalbanorna mycket bra.

Vi hade en underbar dag och vi kommer att komma igen!
(2014-07-20)

Ok
Ok
(2013-04-02)

Mycket bra tips av Barnsemester.se
Jag har skrivit på min sida en reseberättelse om detta. Jag tror du kan klicka på mitt namn så kommer du till min sida.
Jag har idel lovord.
(2010-07-16)

Särkänniemi
Barnen uppskattade verkligen delfinerna.
Superfin utsikt uppe från Näsineula. I nöjesparken fanns det massor att åka för vår 2-åring och vår 5-åring. Djurparken var kanske lite av en besvikelse, denverkade aningen sliten (eller så var det vi själva som var slitna efter 2 dagar på raken i Särkänniemi)
(2008-09-16)

Bra för alla åldrar
Det som är bra med Särkänniemi är att de lämpar sig bra också till yngre barn annar föredrar jag nog Grönan bäst. Men om jag och min familj tar båten till helsingfors sommartid bruckar vi ta en trip till Borgbaken, ett kanon ställe.
(2007-04-29)

Bäst i Norden
Särkänniemi är den bästa nöjesparken i hela Norden. Någonting för alla åldrar, delar av parken har lugn och ro och andra delar har fullt ös. En vänlig stämning rakt igenom. Lägg till att Tammerfors är en fantastisk stad med massor att göra och se, såsom spionmuseum och Stallbacken (Tallipiha) med djur och en liten chokladfabrik, så är detta familjens favoritresemål i Norden.
(2006-07-26)

Toppenställe för alla åldrar
Särkänniemi är verkligen ett toppenställe, för där finns något för både stora och små. Många olika saker att göra och se på, men ändå innom ett rimlig yta. Man behöver inte gå långt mellan varje attraktion.
(2006-06-16)

Särkänniemi
Har besökt Särkänniemi med barn mellan 1 till 20 år och alla trivdes. Det finns lagom med attraktioner för alla åldrar och vissa kan man ju åka alla med. Det finns flera olika matställen att välja.
(2006-06-09)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9DI         BEM      
  X    U      A   KWK
6S4   1TQ     X      
H      T      G   T8J
KA7           J      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se