Betyg och kommentarer: Öströö Fårfarm
Annons
Betyg och kommentarer

Öströö Fårfarm

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Öströö Fårfarm.

» Antal inlägg: 2 st
Jättefint ställe att ströva omkring på.
(2009-06-25)

Ett underbart utflyktsmål!
Vill man tillsammans med sina barn uppleva ett levande lantbruk på nära håll är en resa till Öströö fårfarm en fantasisk upplevelse.
Gården är mycket välskött och här finns både en hantverksbutik med skinnprodukter och en härlig gårdsbutik med delikatesser från gården. Dessutom har de ett café där man får med en egen pick-nick korg att njuta av i den rofyllda trädgården belägen nära Öströö slott.
Öströö fårfarm ligger i en vacker bokskog och ett besök är ett säkert sätt att rensa sinnena och få tiden att stanna upp för en stund.
Om man väljer att åka i maj under lammningstid är chansen stor att man får vara med om när ett litet lamm föds. Det stora nybyggda fårhuset med besöksbalkong gör det möjligt att på nära håll se gårdens alla får och lamm. Missa inte att åka iväg på lammsafari där du får en guidade tur ut i de stora fårhagarna. Och har du tur får du se en uppvisning i vallning från en av gårdshundarna!
(2006-06-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


XD1         TR3      
I Q    O    8 6   QE4
2 I   HAC   3UT      
T R    S    Q 4   2HA
PT4         RUX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se