Betyg och kommentarer: Polkagrisar
Annons
Betyg och kommentarer

Polkagrisar

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Polkagrisar.

» Antal inlägg: 5 st
Barndommsminne
Att få visa våra barn (11 och 5 år) hur polkagrisarna tillverkas, strosa i den mysiga staden Gränna, ta färjan över till Visingsö och cykla runt och njuta av den lugna miljön. Vad kan bli ett bättre sommarminne!
(2007-01-22)

Smultronstället gränna
Här hade vi det trevligt under en dag med god mat och de trevliga (goda) polkagrisfabrikerna. Sonen Anton hade gärna stannat ett par dygn till men vi skulle vidare till Jönköping och hotellet.
(2006-07-31)

Gränna - vilken pärla!
Besökte Gränna en vecka med barnen i sommar. Det var 15 år sedan jag var där senast, men jag blev lika förälskad i den vackra staden nu - som då.
Mycket att hitta på...polkagrisinköp är självklart ett måste, liksom att titta på själva tillverkningen! Vi åkte över till Visingsö och åkte "remmalag" (häst & vagn). Vi badade i lagunen i Gränna hamn varenda dag, vi gick de 243 trappstegen upp till Grännaberget. Vi besökte Röttle by, men by från medeltiden. Både barnen och vi hade en toppenvecka!
(2006-07-30)

gott
mycket trevlig ställe där man får vara med och se hur det går till och mycket gott. campa är nog det bästa och billigast.
(2006-07-20)

Polkagrisar
Himla spännade för familj och fyraåring. Vi kom i precis rätt läge och kunde se hela tillverkningen - och fick smaka. Ett kort stopp i Gränna är riktigt trevligt.
(2006-07-20)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


WN5         C9C      
B      5    G     YRW
2SD   1QF   11K      
2 U    6      6   FRC
HHG         I6G      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se