Betyg och kommentarer: Leksaksmuseet
Annons
Betyg och kommentarer

Leksaksmuseet

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leksaksmuseet.

» Antal inlägg: 3 st
Superkul med teater i anslutning till leksaksmuseet!
Spännandel att titta på leksaker från förr, men synd att det mesta fanns i tittskåp så man inte kunde använda dem. Jättekul att titta på teater tyckte både barn och vuxna! När vi var där var
det en rolig trollkarl på teaterscenen.
(2013-10-16)

Roligt för både vuxna och barn!
En rolig dag på ett museeum som passar både stora och små. Vägg i vägg ligger också leksaksmuseet, också väldigt uppskattat!
(2013-08-27)

En bra dag
Uppskattades av de barn som var 5-6 år i vårt sällskap, 12-åringen var dessvärre inte road av sevärdheterna på varken spårvägsmuseet eller leksaksmuseet. 5-6 åringarna skulle ha kunnat stanna kvar och leka bland alla tågen i flera timmar. Bra fik där man också kan ha med egen matsäck. Bra anslutningar till kommunal trafik. Vi kommer att besöka museet igen.
(2013-04-04)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se