Betyg och kommentarer: Leos Lekland i Eskilstuna
Annons
Betyg och kommentarer

Leos Lekland i Eskilstuna

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leos Lekland i Eskilstuna.

» Antal inlägg: 3 st
Fika
Var med mina 2 barnbarn hos er och de hade dunder kul ända till vi kom till fikat. Då den lilla frågade efter choklad boll till dricka. Men det fanns bara med socker i fika bröden. Vore helt toppen om det kunde finnas något litet i frysen, eftersom man inte ska ta med eget fika. Den lilla kommentar var är det bara vuxen choklad bollar. Om det fanns något att ta fram skulle lyckan vara total nästa gång vi kommer för att fika och leka.Det måste finnas fler barn som inte ska äta socker. Vi kommer snart tillbaka???
(2022-03-11)

Leos lekland eskilstuna
Stort och fint! Bra lek utrymme och massor av roliga aktiviteter. Högt i tak men inte den där jobbiga ljudnivån det kan bli. Trevlig personal och rent och fräscht.
(2017-02-26)

Full fart!
Alla springer runt o har kul, stora som små! De finns ett hörn för dom allra minsta me ett litet staket runt så man slipper oroa sej att dom blir omkullsprungna. De finns även massa soffor o ett mörkt rum me massagestol för trötta föräldrar. Maten o fikan är helt okej också
(2015-02-22)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 H          DE8      
C3     Y    T J   IT6
 D    RUR   7 A      
 H     X    I M   DIL
QWE         QBF      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se