Betyg och kommentarer: Veteranjärnvägen
Annons
Betyg och kommentarer

Veteranjärnvägen

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Veteranjärnvägen.

» Antal inlägg: 3 st
Trevlig liten tur!
Vi var fyra vuxna och fyra barn (4,5-9,5 år) som besökte järnvägen. 4,5-åringen kunde ju inte cykla, men satt bra på bänken under turen. Det var en riktig bänk att sitta på även för vuxen. De andra cyklade på och tyckte det var jättekul, dock fick de stå upp och cykla eftersom de inte nådde ner annars. Den där rastplatsen var väl fin med sittplatser och bord både ute och under tak. Även ett utedass fanns. Däremot så var inte minimuseet öppet.Tyckte väl kanske inte att det berkade vara så mycket... Vi tyckte att vi tog det lugnt, fikade och så, men det tog ändå bara två timmar att cykla fram och tillbaka. Man fick upp rätt så bra fart, kepsarna flög av..... Barnen vill göra det igen!
(2009-07-13)

Ångtåg
Besökte Veteranjärnvägen i Klippan den 14 september 2008 då de hade Öppet hus och trafik. Äntligen fick vi åka en tur med ångtåget igen. Det var efterlängtat! Mycket trevligt och ett fantastiskt fint tåg. Synd att det inte går att köra med tågen till Ljungbyhed längre. Dit har vi tidigare cyklat dressin. Det rekommenderas också.
(2008-09-19)

Dressincykling
Vi var sex vuxna och nio barn i åldrarna 1-11 år som hade en jättetrevlig förmiddag på veteranjärnvägen mellan Övad och Ljungbyhed. Till de minsta barnen fanns det en liten stol, att sätta fast på styret, som de satt jättebra i och de största barnen kunde cykla själv. Vi hyrde också en vagn där mellanstora barn, samt packning kunde åka. Vi fikade medhavd matsäck vid Banvaktarstugan, där man också kunde titta in i ett litet museum och köpa glass.
(2008-07-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


H6H         TYG      
E I    K      H   RJB
5QH   666   XMD      
4 Q    J    M     K4C
B7U         T3I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se