Florida Keys
Annons

Florida Keys

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Florida KeysFlorida Keys

Det är ingen hemlighet att Florida Keys är ett underbart område för både avkoppling och semester, och turisterna flockas här. Ökedjan Florida Keys sträcker sig från den sydvästra delen av Miami och är ca 177 km lång.

En förenklad uppdelning av öarna är Key West, Big Pine Key, Marathon, Islamorada och Key Largo.

Key Largo
Key Largo är den "första" ön i kedjan. Här finns den största stranden bland öarna, 30 miles lång. Den har härliga korallrev och sägs vara en av de mest besökta dykdestinationerna i hela världen. Många kommer hit för att få möjlighet att dyka i det världsberömda Pennekamp. Vattnet är klart och det finns gott om naturliv att se. Vill man inte dyka finns det såklart sol, strand, bad, snorkling och fiske.

Islamorada
Efter Key Lagro kommer Islamorada, som är känt för sitt sportfiske.

Marathon Key
Marathon Key ligger i mitten av kedjan, och är känt som "the heart of the Florida Keys". Här finns några olika semesterresorts för turister som vill sola och bada.

Big Pine Key och The Lower Florida Keys
Här är de lugnaste öarna. Man relaxar och tar det lugnt, och många gillar att åka på båtturer härifrån.

Key West
Key West är den sydligaste och den mest kända av öarna. Här kan man i princip göra vad man vill. Slappna av på stranden, shoppa, dyka m m.

Hitta
Florida Keys
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Florida Keys. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Florida Keys har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se