Betyg och kommentarer: Långholmen
Annons
Betyg och kommentarer

Långholmen

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Långholmen.

» Antal inlägg: 3 st
MYSIGT!
Långholmens strandbad har hög mysighetsfaktor och det är barnvänligt. Enda minus är att det ofta är alldeles för mycket folk och att vattnets kvalitet är på gränsen till otjänligt ibland.
(2007-08-07)

Långholmen
Min 8-åriga son och sambo brukar cykla dit ofta under sommartiden och de tycker att där finns en jättemysig badstrand. Det enda nackdelen är att där brukar vara mycket folk och då finns det inte så mycket plats i gräsmattan i närheten av vattnet om man t ex vill spela volleyboll.
(2007-07-07)

Långholmen
Tycker Långholmen är kanonmysigt.
Vi vandrade runt där och stannade till och badade och vadade. Vi var inte till strandbadet så det kan jag inte uttala mig om utan hittade egna små "klippor" eller platser där vi slog oss ner. Har man små barn kanske det är bättre med strandbadet men man kan nog hitta med grunt och sandbotten el ganska slät botten ändå.
Nära och bra om man bor i Stockholm, och ja jag blev bara helt förtjust i Långholmen!
God glass dessutom i kiosken! :-)
(2007-07-03)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se