Betyg och kommentarer: Kanaanbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Kanaanbadet

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kanaanbadet.

» Antal inlägg: 6 st
Nya ägare till upprustat café
Nya ägare till caféet sedan ett par år tillbaka. Väl värt ett besök! Jättegod mat, kaffe och bakverk i mysig miljö. Milsvid skillnad mot tidigare! Mer info på http://kanaanstradgardscafe.se/
(2017-10-08)

dålig service, ta med egen mat
restaurangen håller inte sina öppettider, och de är inte trevliga när man frågar dem. öppettiderna är begränsade med tanke på hur tidigt folk kommer och hur sent folk stannar. glass och dricka säljs separat i en kiosk. men badet för övrigt är stillsamt, trevligt, avgränsade områden så man kan ha koll på barnen. det finns olika spel att låna och flera ställen där man kan sitta i skugga eller delvis i skugga.
(2008-06-05)

Bra för alla åldrar och ordentligt med parkeringsplatser
Man kan säga att Kannanbadet är uppdelat på två sidor, den ena sidan finns småbarnsfamiljerna på sedan är det en bergskulle med träd och gräs och på den andra sidan finns det bryggor och hopptorn där de större barnen håller till. Det är långgrundt, sandbotten, badlinor som utmärker djupet innanför/utanför dom, rent och fräscht, flera toaletter, två fik, minigolfbana, både sandstrand och ordenligt med gräsyta för bollspel mm. Träd nära vattnet så att man kan ligga i skuggan samtidigt som man ligger precis vid strandkanten och har bra översikt ner till vattnet. Dessutom finns det en enormt stor parkeringsplats som är som tre stora fotbollsplaner och ligger nära stranden och är gratis!
(2007-08-07)

För mycket folk
Här får man trängas... Annars en väldigt mysig badplats med ändamål för alla kategorier med kiosk. Både gräs och sand.
(2007-08-06)

Kanaanbadet
Det fina med Kanaanbadet tycker jag är att det finns något för alla här både små barn, ungdomar och vuxna. Lång grunda sandstränder, bryggor med hopptorn samt stora gräs områden att spela fotboll eller frisbee etc på och det är kuperat så det ej känns trångt. Det finns ett fint café, bra toaletter och grillplatser, närhet till minigolf och stor parkeringsplats på gångavstånd!
(2007-07-06)

Stor badplats för barn och ungdomar
På Kanaanbadet är det blandat med ungdomar och barnfamiljer. Barnfamiljerna finns vid ena stranden och ungdomarna håller till vid hopptornen och bryggorna. Det är ett väldigt stort område med många parkeringsplatser. Badvakter finns på plats hela sommaren. Det finns ett litet café där man kan köpa kaffe och glass. Även en liten minigolf bana finns.
(2007-06-21)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se