Betyg och kommentarer: Natura Hölick Resort & Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Natura Hölick Resort & Camping

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Natura Hölick Resort & Camping.

» Antal inlägg: 2 st
Jättetrevlig helg!
Trevlig camping med mkt naturupplevelser. Passade perfekt för barnen att både leka på området o att stöva i naturen med matsäck. Utmärkta sandstränder, men lite för kallt i vattnet för oss vuxna. Hoppas på mer sol nästa sommar!
(2015-07-30)

Hölick Camping
Denna camping har inte så mycket för barn att göra. En liten lekpark och en 12 baning minigolf. En liten servicebutik med det mest nödvändiga att köpa. Campingen ligger i på en tallmo så mycket kottar, barr och sand är det men det finns kratta i receptionen att låna. Det vi tyckte var bäst är ju sandstranden att gå till, det var underbart att ligga där men det ska inte blåsa så mycket då blir det lätt kallt. På Campingen så fungerade inte toaletterna som de skulle, det är tydligen ett vanligt problem. Inte direkt någon ordning på plateserna heller.. få elplatser och allt är draget med förlängningssladdar kors och tvärs. Lite bättre ordning skulle jag önska, därför också det dåliga betyget.
(2012-07-23)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se