Betyg och kommentarer: Comfort Hotel Jazz
Annons
Betyg och kommentarer

Comfort Hotel Jazz

1

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Comfort Hotel Jazz.

» Antal inlägg: 1 st
Mycket missnöjd, ej lämpligt för familjer med små barn!
I somras hade vi bokat in oss att besöka Borås Djurpark (vilket var kanon, vi och barnen älskade djurparken) och bo på Comfort Hotel Jazz. Det hette att det var ett "populärt barnfamilj hotell". Det är inte alls lämpligt för barnfamiljer. Det som inte informerades om alls, utan blir en "glädjande" överraskning är att på hotellets ena sida är en stökig pub/ uteställe, som det är lång kö till på nätterna och ljudvolymen av alla som är ute och röker eller köar är öronbedövande. Vi bad om att få byta rum till andra sidan på hotellet. Men fick då informationen om att där fanns också en pub/ uteställe som också var öppen sent på natten. Kl 4 på morgonen blev det lugnt och vi kunde äntligen somna. Vi kände oss lurade eftersom detta verkligen inte är lämpligt som barnvänligt hotell och att vi inte heller fick någon kompensation eller förvarning om att hotellets läge är olämpligt för dem som har små barn. Det enda hotellet erbjöd oss var öronproppar. Vi kommer aldrig mer besöka detta hotell och kommer avråda andra från att bo där. Barnsemeter.se borde ha en varnande text på sin sida särskilt när det är ett erbjudande som de går ut med. Inte roligt om fler barnfamiljer råkar ut för samma elände som vi fick vara med om.
(2014-05-25)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2AY         N8J      
  G    6      I   BA2
  S   OLO   WOR      
  7    Q    N     DAY
  C         HTJ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se