Reseberättelser
Annons
Såhär fungerar:

Reseberättelser

Reseberättelserna är precis som det låter, berättelser om resor. Här berättar familjer om resor de varit på, tipsar, inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter. Reseberättelser »

Ska ni ut och resa och behöver lite tips eller inspiration?

På startsidan visas alla resekompis-efterlysningar som medlemsfamiljer här på barnsemester.se har skickat in.  Alla kan läsa efterlysningarna, men för att skriva en egen måste man vara medlem och inloggad. Är du inte medlem? Bli medlem nu »

Läs en berättelse genom att klicka på rubriken på den reseberättelse du är intresserad av.

Sök efter reseberättelse

Skriv ditt sökord i sökrutan på söksidan. För att begränsa ditt urval till enbar treseberättelser markerar du rutan för reseberättelser. Klicka sedan på "Sök"-knappen.

Skriv en egen reseberättelse!

Har du och din familj besökt något ställe ni vill tipsa andra barnfamiljer om? Camping i Småland, äventyrsbad i Tyskland eller härligt ställe på Kreta?

Skriv en berättelse genom att klicka på "Reseberättelser" -> "Skriv reseberättelse" i menyn  och följ instruktionerna.

OBS! Tänk på att alla reseberättelser är offentliga, uppge INTE några personuppgifter aller annan känslig information.

Dina tips, råd och berättelser kan vara intressant, och kanske ovärderlig information för andra barnfamiljer, så fatta tag i pennan (läs tangentbordet) och skriv en reseberättelse nu! =)


Av: · · Senast uppdaterad 2018-05-02
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se