Betyg och kommentarer: Isaberg
Annons
Betyg och kommentarer

Isaberg

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Isaberg.

» Antal inlägg: 2 st
Hotell Nissastigen och Isaberg
Vid ett besök på Isaberg så kan vi tipsa om Hotell Nissastigen.
Det är ett mysigt hotell som bara ligger 15km från Isaberg.
Vi bokade deras skidpaket med liftkort och picnickorg Barnen stortrivdes...de hade ett eget check in och när vi hade ätit då mös de i lobbyn med film och det bjöds även på popcorn:)
Underbar frukostbuffé kan också tilläggas!

(2011-01-31)

Vi åkte skidor i Isaberg fre-sön med en 3 åring. Väldigt bra anläggning för att lära ett litet barn åka skidor, han åkte hela systemet. Visserligen åkte han mellan pappas ben i de brantare backarna, men det fungerade helt klart i pister av den här storleksordningen. Läget är dessutom perfekt för oss skåningar som inte har tid att åka en hel vecka och inte vill lägga för mycket tid på transport. Matpriserna i backen var bra, även om utbudet inte var så kul. Barnen gillade det dock (mycket korv, hamburgare, pommes). Vi hade lite otur med skidlekis med ett upplägg som mest gick ut på att gå och bära skidor, ta på skidor, ta av skidor, men har förstått att det har funkat betydligt bättre för andra med lekar mm som barnen verkligen uppskattat. Klar rekommendation på att åka dit, 2-3 dagar är lagom och kan man åka vardagar så lär man ha väldigt gott om plats i backen. Vi åkte i april, om man är ute lite tidigare på säsongen finns det nog bättre snö också!
(2009-09-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


QGJ         GQ1      
2 O    3      9   33F
R 3   IOY   W9I      
2 4    J    K     SJU
2AP         U11      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se