Alla familjenöjen i Jamaica
Annons

Alla familjenöjen i Jamaica

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Jamaica. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (9 st)
Blue Mountains
Blue Mountains är den längsta bergskedjan i Jamaica och här finns även lns högsta topp - Blue Mountain Peak. Här finns gott om vandringsleder.
Jamaica
Bob Marley Museum
Museet ligger i det som tidigare va Bob Marleys hem och studio och detta blygsamma trädhus fungerar nu både som museum och helgedom.
Kingston, Jamaica
Dolhin Cove
Denna naturliga vik som är omgiven av gem hektar av grönskande regnskog är hem till massor av delfiner. Här har besökarna möjlighet att simma och interagera med delfiner i deras naturliga...
Jamaica
Dolphin Cove at Treasure Reef
Här ges besökarna möjlighet att simma och interagera med delfiner.
Ocho Rios, Jamaica
Dykning och snorkling i Jamaica
Sjunkna vrak, koraller och tropiska fiskar i alla möjliga olika färger.
Jamaica
Golf i Jamaica
Med sina 12 banor är Jamaica en väl bevarad golfskatt.
Jamaica
Kalkstensgrottor
Jamaicas grottor inbjuder till en fantastisk underjordisk värld och finns över hela ön. Många av dom är öppna för besökare och det anordnas guidade turer i många av dom. Det finns även...
Jamaica
Lovers Leap
Lover's Leap är en klippa som hänger ut över havet öster om Treasure Beach. Klippan har fått sitt namn efter legenden att två slavar som älskade varandra hoppade ut tillsammans till en...
Jamaica
Shaw Park Botanical Gardens
Denna botaniska trädgård med en samling exotiska växter ligger högt upp på en kulle med utsikt över Karibiska havet.
Jamaica
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se