Alla familjenöjen i Madeira
Annons

Alla familjenöjen i Madeira

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Madeira. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (7 st)
Båtturer, delfin- och valsafari
Glasbottenbåt, delfin- och valsafari med katamaran, färjan till Porti Santo eller en tur med en kopia av Krisoffer Columbus båt. De flesta båtturer startar från Funchal och det finns både...
Madeira
Dykning och snorkling i Madeira
Havets milda temperaturer året om gör Madeira till ett paradis för dykare. Vattnet brukar ligga mellan 18 och 23°C och är dessutom klart med bra sikt.
Madeira
Golf på Madeira
Madeira har tre golfbanor som alla ligger i fina miljöer och är välskotta. Två av dom ligger på ön Madeira och den tredje på ön Porto Santo.
Madeira
Madeira Magic
Science center och Madeiras enda planetarium.
Funchal, Madeira (Portugal)
Parque temático da Madeira
Temapark med bland annat en labyrint, interaktiva berättelser om Madeiras historia, temalekplatser och annat kul.
Santana, Madeira (Portugal)
Surf och vattensporter på Madeira
Madeira är ett paradis för surfare. På nordkusten mellan Seixal och Ponta Delgada finns det fantastsiska surfmöjligheter året om. På vintermånaderna är det mest populära området för surfing...
Funchal, Madeira
Ön Porti Santo
Paradisön Porto Santo ligger ca 2½ timme med båt från Madeira och det är en avkopplande ö med en 9 kilometer lång sandstrand och möjlighet för aktiviteter som golf, cykling, vandring,...
Madeira
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se