Annons

Alla familjenöjen i Malung-Sälens kommun

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Malung-Sälens kommun. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (16 st)
1, 1, , 1,
Malung, Dalarna
Experium Kids Zone och Bowling
På Experim finns förutom ett av Nordens häftigaste äventyrsbad även möjlighet att surfa innomhus, uppleva 3D-bio och bowla!
Lindvallen, Dalarna
Experium Äventyrsbad
Surfvåg, vattenrutschbanor, vågor, strömmar, massagestrålar och bubblor. Upplevelsebadet i Experium har det hela, allt inbäddat i en spännande havsmiljö.
Lindvallen, Dalarna
Explore Sälen
Explore Sälen erbjuder äventyrsfyllda och roliga aktiviteter runt om i Sälen området. Man kan köra aktiviteter som snowtubing och snöskovandring på vintern och toppturer och elskotersafri...
Sälen, Dalarna
Fjällstallet Horesmanship
Ridskola och turridning i Rörbäcksnäs och på sommaren även ponnyridning samt häst och vagn i Lindvallen.
Rörbäcksnäs, Dalarna
17, 9, 4, 7,
På Kläppen är alltid familjen i fokus, vilket du kommer att märka på flera sätt. Det finns ett mycket stort barnområde...
Sälen, Dalarna
Skinnkläder, jackor, handskar, mössor, väskor, djurfällar mm.
Malungsfors, Dalarna
Malungs ishall
Ishall i Malung med möjlighet för allmän åkning.
Malung, Dalarna
Malungs Äventyr
På sommaren kan man bygga en flotte med sitt barn, fiska, rida, cykla mountainbike m m.På vintern kan man åka skidor, rida på islandshästar, bada i utomhusbadkar och annat kul.
Malung, Dalarna
3, 3, 2, 2,
Näsfjället är Sälens minsta skidort. Här finner du den lugna och fridfulla skidåkingen på riktig natursnö och samtidigt...
Sälen, Dalarna
40, 21, 29, 14,
Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde här finns sammanlagt 118 nedfarter och 99 liftar varvid 13 är...
Sälen, Dalarna
Snöskotersafari
Ett äventyr för hela familjen. Följ med på guidade turer och upplev fjället på ett härligt och roligt vis, med snöskoter!
Sälen, Dalarna
Sommar på Kläppen i Sälen
Roliga aktiviteter som bäversafari, fiske, gokart, golf, paddla kanot och ridning.
Sälen, Dalarna
26, 3, 4, 7,
Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger en...
Sälen, Dalarna
Sälens KanotCentral
Hyr en kanot, eller följ med på bäversafari. Ni kan även hyra cyklar här och ge er ut på en liten upptäcksfärd till lands.
Sälen, Dalarna
Trollskogen
Trollskogen i Hundfjället, Sälen består av mer än 500 olika objekt i form av hus, djur och troll, varav många pratar, spelar och sjunger.
Sälen, Dalarna
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se