Berchtesgadener Land
Annons

Berchtesgadener Land

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Denna region är indelad i skidorterna Berchtesgadener Land, Jenner, Hochschwarzeck, Rossfeld bei Oberau, Götschen-Loipl och det populära familjeskidområdet Obersalzberg Gutshof.

I skidregionen Berchtesgadener Land finns 23 ankar-/knappliftar, 5 sittliftar samt en kabinlift, som sammanlagt kan transportera runt 17.000 personer i timmen. Här finns 50 kilometer preparerade pister (lätt: 30 km, medel: 16 km, svår: 4 km). Den längsta nedfarten ligger i Jenner (5,6 km) och den svåraste i Götschen/Bischofswiesen (3 km).

För barn och ungdomar, men även för vuxna nybörjare, finns flera bra skidskolor och skid-dagis i regionen, här får du tips på några: www.skischule-berchtesgaden.de, www.treffaktiv.de, www.ski-schoenau.de, www.ski-oberau.de.

Hitta
Berchtesgadener Land
Tyskland
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Berchtesgadener Land. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Berchtesgadener Land har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se