Sök familjenöjen i Värmland

  •  Familjenöje / Evenemang / Boende
    • Alla familjenöjen
  •  Stad
  •  Öppet under skollov
  •  Sport och äventyr
  •  Evenemang
  •  Boende

Ta bort alla filter   x
Skidanläggningar   x
Betyg och kommentarer

Branäs

 » Antal inlägg: 57 st
Älskar Branäs!

Vi har varit i Branäs 4a vintrar i rad och är alltid lika lyckat!!!

MammaTaxben (2019-05-09)


Kanonvistelse för barnfamiljerna

Varm saft, aktiviteter, och barnpassning exemplen är många på varför detta är riktigt bra vintersemester för barnfamiljerna...
Även bra anpassade Appar till smartphones som maximerar din Branäsupplevelse!!

Goviks (2019-03-07)??

Arve Syvderud (2019-02-23)


Björnbusen är bäst

.

Syrran (2019-02-12)Superr

Andre bjerke (2019-02-07)


Passar alla barn

Fantastiskt fin personal som år efter år visar att man förstått hur enkelt det faktiskt är att le och vara trevlig. Toppklass! Jag har i flera år rosat Branäs personal. Tyvärr tror jag att de som oftast hör av sig är negativa.
Tack för i år. Ses snart igen/Christian & Melker

Christian & Melker (2018-02-27)


Jättebra

Fantastiskt

Patrik Andersson (2018-02-13)


Mycket bra ställe

Fantastisk trevligt

Joakim (2018-02-08)


Bästa stället! Bokat igen :-)

Tredje året i rad som vi nu bokat skidresa till Branäs. Väldigt barnvänligt och personal som verkar genuint måna om att få familjer att trivas. Det som gör Branäs överlägset andra skidställen är att så många stugor har ski in ski out. Måste vara lite unikt att stugbyarna ligger så nära backarna? Rekommenderar området Vargen eller Älgen om man har små barn och vill vara nära centrum och barnbackarna.

Snömamman (2017-11-04)Meget godt tilbud for barn og unge.

Christian Rygg (2017-03-06)


Bra för barn

Perfekt anläggning för barnfamiljen

Stefan A (2017-03-03)


Fantastiskt bra

Hela anläggningen är barnanpassad, inte bara barnbackarna. Gratis varm saft och massa aktiviteter i backen. Det enda som saknas är någon aktivitet om det är dåligt väder.

Linda (2017-03-01)


Bra skidskola för de små

Gulliga och duktiga skidlärare som tar bra hand om barnen och får de till att trivas på skidor. Sedan är ju Björnbusarna toppen.

Lotta (2017-02-14)


Bra anläggning för familjen

Barnen är nöjda och inte större än att de unga tonåringarna kan åka själva. De mindre barnen kan åka i långa gröna backar. Sällan kö någonstans.

Claes (2016-02-26)


Branäs

Helt underbar anläggning

Mats-Ola (2016-02-26)


Så nöjda!

Efter att ha varit många vintrar i Sälen var vi ärligt talat lite skeptiska till att tillbringa en hel vecka i Branäs. Tänkte att det var litet och inte hade riktigt samma utbud för barnen. Men tji fick vi! Kanonbackar (hur ofta använder man egentligen hela utbudet på de större anläggningarna), NÄRA till allt, och superbra aktiviteter för barnen! Personalen var också toppen, så hit återvänder vi mer än gärna!

C.V. (2016-02-18)


För hela familjen

Här kan alla i familjens behov tillgodoses. Mycket vänlig personal på anläggningen!

Anneli (2016-02-13)


Toppklass!

Fantastisk anläggning och personal som verkligen bryr sig om gästernas välbefinnande. Har varit några år på raken och ser ingen anledning att bryta traditionen. Vi kommer tillbaka. Var så säker!

Lars (2016-02-12)


Tummen upp från alla i familjen!

Riktigt familjevänligt ställe! Så himla gullig personal som verkligen fokuserade på de små i sällskapet. Maten och restaurangerna var väl det som möjligen skulle kunna förbättras lite, men jag gissar att det varierar mellan säsongerna. Närheten till allt - backarna, längdspår, uthyrning och matställen var super. Vi bodde i området Vargen och fick en riktigt fräsch stuga nu senast. Har kikat in i en liknande tidigare men denna var snäppet vassare och låg alldeles intill barnbacken. Vi kunde till och med låta de större barnen åka själva och ändå känna att vi såg till dem. Hit återvänder vi med stor sannolikhet, speciellt nu när de verkar ha utökat områdena även för de lite äldre barnen/ungdomarna.

Lisen (2015-12-30)


Tummen upp från alla i familjen!

Riktigt familjevänligt ställe! Så himla gullig personal som verkligen fokuserade på de små i sällskapet. Maten och restaurangerna var väl det som möjligen skulle kunna förbättras lite, men jag gissar att det varierar mellan säsongerna. Närheten till allt - backarna, längdspår, uthyrning och matställen var super. Vi bodde i området Vargen och fick en riktigt fräsch stuga nu senast. Har kikat in i en liknande tidigare men denna var snäppet vassare och låg alldeles intill barnbacken. Vi kunde till och med låta de större barnen åka själva och ändå känna att vi såg till dem. Hit återvänder vi med stor sannolikhet, speciellt nu när de verkar ha utökat områdena även för de lite äldre barnen/ungdomarna.

Lisen (2015-12-30)


Underbart för barnfamijen

Ett lagom stort skidområde som passar familjen med barn som man vill följa i backen och barn/ungdomar som vill åka själva. Vi har åkt skidor med våra tre barn i Branäs varje år sedan 2005 och tycker bara att det blir bättre och bättre!

Fredrik (2013-04-07)


Tråkigt bemötande i skiduthyrningen

Skulle vara i Branäs torsdag till söndag och åka skidor på fredag + lördag.

När vi kom upp på torsdag eftermiddag vid 16-tiden och började då med att köpa liftkorten och ville sedan hyra skidor.

Eftersom vi skulle bo tillsammans med en familj som redan var i Branäs och de hade utkörning av sina skidor, frågade vi om det skulle gå bra att vi också lämnade våra skidor i stugan, eftersom man ändå skulle dit och hämta skidor, men det gick INTE !

Sedan kom nästa stoppstöt: Vi var nämligen där 1 timme för tidigt för att få hyra skidor och bara betala för fredag och lördag (som var de dagar vi hade liftkort för). Vi argumenterade med de i uthyrningen att vi kunde ju ändå inte använda skidorna, eftersom vi inte hade liftkort tidigare, men det var jobbigt värre. Till slut gav man med sig, men det var inte någon speciellt trevligt mottagande !! Lite smidigare borde man kunna ha reglerna !

Kommer ihåg att vi hade ungefär samma diskussion förra året, men inte lika tydligt ...

Får funder noga innan vi åker till Branäs igen ...

Bakcarna är trots allt bra och det är ett bra område för barnen, men ...

M & P (2012-02-12)


Perfekt ställe för barnfamiljen!

Vi var i Branäs í januari, nästan alla backar var öppna. Backarna är perfekta för både nybörjare och de som kan åka lite mer. För barnen finns massor roligt att göra, och all personal var trevliga och hjälpsamma! Vi var jättenöjda med vårt besök där.

Anna-Karin (2012-02-03)


Bästa skidort för barnfamiljen!

Vår familj har tidigare varit i Lindvallen och Kläppen men i år (Vecka 11) provade vi Branäs och blev helt sålda! Vi blev tipsade av en annan familj som var med oss upp. Bra boende (Stugbyn bävern, stuga 17 och 18), med utsikt över och bara 25 meter från ett stort barnområde, bra skidbackar och en fantastisk personal. Vi hade köpt med oss mat för hela veckan. Stugan var så när backen så fick vi ner priset på semestern då vi åt all mat i stugan.
Läste på deras hemsida att alla barnaktiviteter (förutom skidskola) skulle bli gratis och de skulle få en stolslift till nästa säsong:-)
Det kommer bli Branäs många år framåt för vår familj.
MVH Johan

Johan (2011-08-26)


Lite besviken - men bra för små barn

Var till Branäs i januari. Det var ett bra ställe för små barn. Knappliftar, varm saft, aktiviteter, trevlig personal (skidskolan var toppen). Vi bodde mycket nära "centrum" och backarna, vilket var en stor fördel.
Ändå var jag lite besviken. Hade förväntat mig mer. Backarna blev ganska snart lite tråkiga. Affären var pytteliten. Och det var knökfull och omöjligt att få någonstans att sitta för en bit mat vid kl 17-tiden. Nja, vi har varit på bättre ställen, även med små barn.

hennapenna (2010-04-08)


Passar hela familjen

Kom hem från Branäs igår. Perfekt väder hela veckan. Boende i backen. Toppen att kunna åka hem och äta lunch. Många bra ställen att grilla och mysa utomhus. Varm saft till alla(stora & små) gratis är billigt men höjer helheten. Sonen 3 1/2år var nybörjare på slalomskidor. Gick i skidskola och kunde efter 3 dagar hantera knapplift själv. Trevlig personal i alla liftar och alla är hjälpsamma och det passar verkligen småbarnsfamiljen. Lite dåligt utbud i mataffärer. Rekommenderar att man tar med varor hemifrån om man vill ha något speciellt. Inte alls fullt utbud som i Sälen. Kan vara bra att veta om.

mo_karin (2009-04-06)


Bra för nybörjare!

Vi har varit i Branäs denna vinter för första gången.
Denna anlägning var jätte bra för barnfamiljer som inte har åkt så mycket. Det var knappliftar överallt endast en ankarlift och en gondol. För de som har barn som åker i de flesta backar, var det inte något höjdens ställe! Vist man kunde låta barnen åka själva utan att vara rädd, men våra barn tröttnade ganska fort på backarna. Det stora pluset var dock skicross banan, men där kan man ju inte åka hela dagarna. Hit åker vi inte någon mera gång.

Anonym (2009-04-02)


Fantastisk skidanläggning!

Vi var i Branäs förra säsongen då våra tvillinggrabbar var 2 år och dottern 4. Det var verkligen ett perfekt ställe för oss. Lagom stort och lagom mycket folk. Vädret och backarna var perfekta. Den enda missen var väl att vi köpte fulla liftkort vilket var ganska onödigt då barnbacken där vi höll till var gratis. De stora backarna hann vi inte med... f

annse71 (2008-12-10)


Kanonbra

Vi har precis varit i Branäs. Bra boende med god service när vissa saker saknades i lägenheten. Vår 5-åring tyckte skidskolan var kanonkul och 3-åringen prövade skidorna men satsade helst på pulkabacken. Perfekt att kunna grilla korv eller hamburgare som lunch. På kvällen turades mamma och pappa om att åka kvällsåkning. Vi kommer igen. Prisvärt och lagom lång resa!

Monica (2008-02-11)


Toppen.

Vår familj tycker att Branäs är bra på många sätt. Nu är det ju inte Branäs fel att vädret inte kanske var på topp när vi var där. Bra backar. Nära dit och hem. Perfekt för oss med barn i olika åldrar.

Marita (2007-01-25)


Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


8CF         U8C      
A      Y    N     CAB
MEX   2XM   FY9      
  5    L      1   T15
AI8         HLJ      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Värmland: Familjenöjen
Annons:
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu, och att vi dessutom söker testfamiljer? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
Sunne Sommarland » Med Barnsemesterkortet får du - mellan 15 juni och 30 juni - 20% rabatt på entrén! Stängt: Mi...
Lotus Travel » Med Barnsemesterkortet får du 5% rabatt per person på samtliga Lotus Travels ordinarie rundresor inom ...
Anakkana® – säker frihet » Med barnsemesterkortet får du 25% rabatt på ditt första köp i Anakkanas webköp. Gäller ett kö...
 » Tävlingar just nu!
Vill du testa familjenöjen gratis?
Anmäl dig till Badbollsjakten idag!
Förstapris är entré + boende för hela familjen.
Vinn ett äventyr på High Chaparral
Vinnarlistan »
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Bläddra bland artiklarna i någon av våra

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2019 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies