Galtis Skidanläggning
Annons

Galtis Skidanläggning

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Galtis Skidanläggningsskidområde består av 3 liftar och 8 nedfarter. Fallhöjden är 270 meter och längsta nedfart är 1650meter.

1 st2 st4 st1 st

Galtis är skidparadiset mitt i lappland. Skidanläggningen är belägen 11 km från Arjeplog på fjället Galtispuoda, det första "riktiga" fjället på väg från kust till fjäll.

Fjället är omgärdat av stora sjösystem som ligger 400 m.ö.h, dalstationen är belägen på 530 m.ö.h och fjällets topp är 800 m.ö.h vilket ger en fallhöjd på 270 m. På grund av den stora höjdskillnaden mellan sjöarna och skidanläggninen, är galtis kändnt för att det sällan är kallt i skidbackarna.

Längdspår: 14km

Hitta
Arjeplog
Lappland, Norrbottens län, Arjeplogs kommun

Med bil från till Galtis Skidanläggning är det ca 1 057 km (13 timmar 1 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Galtis Skidanläggning. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Galtis Skidanläggning har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se