Annons
Betyg och kommentarer

Gillersklack

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gillersklack.

» Antal inlägg: 3 st
supermysigt ställe
Hyrde en stuga några dagar förra året och gör en repris i år. Mysigt litet ställe med vettiga priser. Bra längdåkningsspår och några nedfarter i slalombacken passar vår familj perfekt. Ingen risk att man kommer ifrån varandra och mysig värmestuga i backen. Prisvärd restaurang och toppenrolig bassäng.
(2015-11-26)

Ny regi på Gillersklack
Klacken Konferens och Relax är ny ägare till Gillersklack från och med 1 April-2012. Alla lokaler och rum är nyrenoverade! Vi kommer att ha en nyrenoverad restaurang till nästa säsong! Till vintern kommer vi att erbjuda pingis, biljard och en storbilds TV. I simhallen och foajén står sköna möbler om du vill ta en paus i badandet. Hyra av badtunna kommer också att bli möjligt. Backen kommer att fortsätta sin verksamhet (ifjol första gången i regi av Teab Fritid och Äventyr). Servicehus har blivit förbättrat, såsom service. Går till www.klacken.com för att se möjligheten att boka campingplats, rum eller stuga! Varmt välkomna!
(2012-05-23)

Smaken o behoven är olika men underbetyg från oss
Vi stod en säsong med våran husvagn på Gillers Klack men det räckte för våran del,våra barn var då 5 o 10 år o våran 10 åring gillar att åka skidor men tyckte backarna var för tråkiga o lätta när de väl fick dit lite snö så det gick att åka,själva annläggningen var dårligt underhållen,smutsiga duschar o toaletter,där man skulle tömma husvagnstoaletten var rakt ner i en stor trumma med lock som det aldrig var varken skottat eller plogat fram till o för det mesta både halt o isigt.Nej denna skidannläggning var under all kritik o de hade till o med mage att ta bra betalt för en vintersäsong för husvagn fast de inte fixade backarna med snö från efter årskiftet fast det varit kallt o snöat innan Nej tack för oss för vi kan inte rekomendera detta ställe varken till barnfamiljer eller andra.
(2009-05-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


QT6         CNY      
D O    P    9 L   XG9
WCD   IT1   K4M      
B X    D    2 U   PTT
1T5         CCK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se