Betyg och kommentarer: Idre Fjäll
Annons
Betyg och kommentarer

Idre Fjäll

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Idre Fjäll.

» Antal inlägg: 36 st
Lyrisk enkelhet
Perfekta barbackar och aktiviteter. Vänlig personal och bra mat!
(2020-01-30)

Närheten
Närheten till backarna från boendet. Och servicen.
(2019-02-23)

BÄST!!
Idre Fjäll har något för alla!
(2019-02-21)

Finns något för alla!
(2019-02-01)

Våra 3 barn, 3,9 och 10 år gamla älskar Idre Fjäll!
Vi har varit här 13 år i rad?
(2018-02-06)

Riktar in sig på hela Familjen med barnen i fokus
Finns något för alla åldrar! Skidåkningen är i fokus men det finns så mycket mer som passar stor och liten så som bad, pulkaåkning, bowling, aktivitetscenter, och på sommaren cykling, höghäjdsbanor, ja allt! För alla!
(2018-02-05)

Stor variation året runt
Massor med aktiviteter för familjer i alla åldrar. Året runt. Fantastisk natur och mycket hög standard på service!
(2017-02-07)

Mysiga Idre
Vi har varit där i många år, från när barnen var små. Nu är barnen vuxna och vill ändå att vi åker dit allihop. Bästa fjällsemestern enligt oss???
(2017-02-07)

En skidort som lägger sitt största fokus på just barnen!
Jag har själv varit här som barn varje år sedan jag var 2 år, kommer aldrig glömma de semestrarna!
(2017-02-07)

Toppen!
Ett fjällparadis för alla!
(2017-02-07)

Idre
Mycket bra anläggning både på vinter och sommaren
(2016-02-08)

Ett riktigt bra ställe för hela familjen i alla åldrar.
(2016-02-08)

Vi älskar Idre!
Vi älskar Idre fjäll. Vi är återkommande "gäster". Varit både med och utan barn. Känns som att det inte finns ett bättre ställe att vara när man har barn. Vår 2,5 åring älskade att åka skidor. Även i "vuxenbackarn" Trevlig med lek och badland med. Kan bars starkt rekommendera Idre fjäll. Vi ses nästa år igen!
(2016-02-08)

Outstanding
Enda skidort som kan underhålla hela familjen, ski in ski out på alla boenden! Transport runt området med tåg utan kostnad, fullt med sysselsättning för alla åldrar
(2016-02-08)

Outstanding
Enda skidort som kan underhålla hela familjen, ski in ski out på alla boenden! Transport runt området med tåg utan kostnad, fullt med sysselsättning för alla åldrar
(2016-02-08)

Bästa stället för skidåkning
(2016-02-08)

Idre har allt för familjen
Fantastisk anläggning m fjällkänsla! Passar alla åldrar! Mycket för barnen både i och utanför backen! Stort utbud sv bra restauranger med grymt käk både i backen och vid torget!
(2016-02-08)

Ski in ski out
Alla bor bra på Idrefjäll!!
Har varit där både Jul och Påsk i år och mer lär det bli, vi är nöjda med alpina och längd, bra variation av matställen med blandande teman gör detta till familjens favorit just nu.
Helt suveränt med barnen, och vi vuxna kan få vårt med några tuffa åk i nån av de svarta pisterna, finns även en dubbelsvart ifall man vill vara extrem.
Utförsåkning
Vare sig vill åka längd eller så behöver vi inte röra bilen. När barnen blir lite äldre kan dom lätt ta sig ut själva.
Sittlift och/eller knapplift från alla backarna så du slipper kämpa i långa ankarliftar med små kottarna!
Har själv åkt runt med 2 "nybörjare" 3,5 år (då) genom hela anläggningen vilket inte funkar med ankarliftar...
Nedfarter i fyra väderstreck är suveränt, man kan alltid hitta läsida. Och på härliga vårvinter om det börjar bli mosigt kan man alltid börja i syd och ost backarna och sedan övergå till nordsidan framåt eftermiddag.
Längd.
Fina slingor runt fjället eller stick iväg ut mot vidderna, i ögonvrån har man Städjan och Nipfjället lite längre bort ser man Grövelsjöfjällen. Man behöver inte nöta en slinga hela veckan utan det finna allt nya alternativ!
(2015-04-12)

Bäst på Idre Fjäll
Jag tycker att Idre fjäll är bäst ,allt finns nära. Mycket bra längdspår och backar. Bra service och trevlig personal Allt finns på stället tom bassäng och gympasal.Vi längtar dit har varit där varje vinter sen 1990
(2014-01-17)

Fantastisk skidanläggning.
Perfekt med små barn.
(2006-06-01)

Idre fjäll och lite snö.
Vi var till Idre fjäll í tre nätter veckan före jul. Mycket trevligt och välordnat men endast tre backar öppna då det var snålt med snö. Det var ju nackdelen men annars tyckte vi enormt mycket om inomhusbadet och jättetrevligt med bowlingen. Vi kände oss ganska nöjda när vi åkte hem. Barnen tyckte det var toppen.
(2007-01-26)

ganska trevligt
Testade Idre vintern 2010. Vi är en rutinerad, en ganska ovan och en ganska ovan 5 åring. Skidskolan var kanon, även om det var svårt att förstå att skillnaden på backarna i Sälen högfjället och Idre var så stor så förkunskaperna var inte så bra som vi trodde.
Bra skidbackar med ganska stor variation. Men ändå en liten besvikelse. Kändes som om mycket av backarna var rena transporter, som tex deras längsta backe var mycket smala passager där man mest bara stod på skidorna utan att behöva åka riktigt. Bra med backar i alla väderstreck så man kunde åka i olika väderförhållande. Bra kringaktiviteter, tex Hundspann. Underbart. Askekortet var en kul grej för sonen.
Tyckte stämningen i Stöten var mycket bättre och backarna roligare men kanske berodde det på att jag tog mina första skidturer där. Vi ska testa Idre igen eftersom det var för dyrt att åka tåg till Åre så jag hoppas jag blir mer förälskad nu. Kanon att bo så nära backen och bara kunna åka direkt inte starta i tråkig transportlift.
(2011-02-28)

Skolresa!
Skolresan i 9an gick till Idre fjäll! Väldigt lyckat o ett bra ställe :)
(2010-11-04)

Det er det bedste sted med børn
(2010-02-16)

Samlat och varierat
Väldigt bra skidåkning för familjer. Man når snabbt alla backar, och hela tiden finns det olika alternativ för att ta sig ner. Om det är köer vid de populäraste liftarna, kan man söka sig till andra delar av berget.
(2008-12-09)

Underbart familje ställe
Idre Fjäll har allt en barnfamilj kan erbjuda och allt ligger inom gångavstånd. Lämna bilen och ha aktiviteter för alla åldrar hela dagen.
(2008-11-06)

Äventyr för alla smaker även på sommaren!
Jag och min familj har varit på Idre Fjäll många vintrar men prövade att styra kosan norrut även på sommaren. Detta var en mycket god idé. Vacker utsikt, äventyr för stora och små som var mer eller mindre äventyrliga. Det fiins ridning, vandring, "skidskola" för barnen, utomhusbad, minigolf, bowling mm. Mäånga aktiviteter var gratis och de utgick nära där vi bodde vilket gjorde semestern till en riktig semester när barnen sprang iväg och lekte cch aktiviterade sig medan vi kunde sitta och titta på solnedgången i bergshorisonten med en liten sommardrink i handen.
(2008-05-30)

Kul ställe
Stugorna ligger bra . dom flesta ligger med direkt ansutning till backen.
Skidskolan för dom allra minsta var suverän. Backarna är lagom svåra för barnen. Åker ca 2 ggr om året på skidsemestrar. har varet i idre 4ggr.
Ända nackdelen är den dåliga vägen sistabiten.
(2008-02-03)

Bra för barn
Idre är bra för små barn och nybörjare men lite tråkig skidåkning för vana skidåkare. Skidskolan är bra samt det är smidigt att ta sig till stugorna.
(2008-01-21)

Suveränt!
Var till Idre med barnen 5 och 7 år. Helt kanon. Skidskolelärarna måste få ett extra plus för deras TÅLAMOD! Vår son (5 år) ville inte gå om inte mamma el. pappa var med och grät sig igenom hela första dagen. Hans lärare var grön i ansiktet när de kom tillbaka 1 tim och 20 min senare men cool lugn. "Idag har mitt tålamod prövats" var det första han sa...... Vår son var överlycklig och hade jättekul men det tog tid ca 1 tim och 10 min. Resten av veckan var inga problem och han hade jättekul, lärde sig massor och klarar sig helt själv i både knapp-och ankarliften. Boendet var dyrt men helt värt det. Backarna var kanon för både vuxna och barn.
(2007-12-26)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


32L         2UP      
  W    M    X 4   R1W
IUB   XAW   KRT      
G      J      T   5RO
IX8         PT6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se