Betyg och kommentarer: Kungsberget
Annons
Betyg och kommentarer

Kungsberget

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kungsberget.

» Antal inlägg: 9 st
Kungsberget Sveriges närmsta skidresort
(2020-03-06)

Perfekt för familjen
Perfekt fr barnfamiljen
(2016-02-05)

det pasar alla några dagar
Det här är enormt barnvänligt och så enormt fint område. Lättillängligt och enklare, svårare backar men hopp och utmaningar för de som vågar mer. Är du mycken erfarenhen skidåkare passar det några dagar inte en hel vecka - om du inte är där för att det ska passa er som familj. Då kan man trivas en vecka. Vi bodde på ski logde och de får fullpoäng på boende och service. Dock inte så många poäng på mat tyvärr. Ambitionen i menyn och miljön finns där, men tyvärr inte på tallriken med enormt lång väntetid och ljummen mat.
(2014-12-28)

Kungsberget - en nära skidupplevelse*
*Kungsberget är en nära skidupplevelse om du bor i Stockholm och vill ha mer fjällkänsla än vad som kan fås vid Stockholmsbackarna. Då är Kungsberget den närmaste riktigt bra skidupplevelsen. Dessutom är här så vansinnigt vackert.

Här finns 19 nedfarter av varierande svårighetsgrad så att både nybörjare och erfarna åkare i familjen ska bli nöjda. För de yngre barnen finns roliga aktiviteter med Björnbusarna, som ingår om familjen övernattar i Kungsbergets boende. Barn upp till 7 år, med hjälm, åker gratis!
Personalen har en betydande del i att vi trivs så bra i Kungsberget. Vi möter idel trevlig personal i skiduthyrningen, restaurang, liftar och minilivs. Vårt besök är under säsongens näst sista öppningsdag men inte en enda säsongstrött ungdom så långt ögat når. Barnen får god hjälp i liften och skickas ofta iväg med ett glatt ”hejdå”.

Det enda som vi tycker att kan förbättras, är maten i restaurangen som inte är någon höjdare. Men i övrigt, är vi MER ÄN NÖJDA med Kungsberget.
(2013-10-28)

Kungsberget i Januari!
22/1: Har precis kommit hem från Kungsberget, på en weekendtur med två barn5 och 8 år. Fantastiskt fint system, trots att alla backar inte var öppna. Fin barnbacke med lugn knapplift. Samt bra utbud av mat i restaurangen, både hamburgare och ett par rätter för OK kostnad. Vänlig personal och fräscha servicebyggnader. Bodde på vandrarhemmet i Sandviken, fungerade bra med en liten biltur tillbaka på lördagkvällen, så barnen hann somna.
(2007-01-22)

Brett utbud för alla
Brett utbud för både stora och små. Varierade backar. Fin anläggning med fin service. Skönt att slippa lång resa och ändå få så bra åkning.
(2011-09-08)

Bra för hela familjen.
En bra anläggning för hela familjen med olika backar, pulkabacke, grillställen, värmestugor mm.
(2008-12-06)

Kungsberget är kanon
Jag brukar ofta åka med min familj till Kunsberg. Vi bor i Stockholm så det är lagom resväg till bra backar!Barnen(10 och 13 år)älskar att vara här och gillar backarna och snowparken. Rekomenderar verkligen Kungsberget!!! Vi ses i vinter!
(2008-11-08)

Bra åkning
Jag har en dotter på nio år och älskar att vara i Kungsberget. Där finns variation i backar liftar och även en snowpark som hon brukar åka i. Det finns många ställen att äta egen matsäck och grilla korv. för de som inte vill sitta ute finns även värmestugor som räcker till. Vi tycker att det är ett toppenställe att åka till.
(2007-03-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 P          2RD      
FO     Y    D A   41Y
 F    O2U   EA8      
 Y     8      K   W85
C1C         QRG      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se