Lofsdalen
Annons

Lofsdalen

(3 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Lofsdalen

Lofsdalensskidområde består av 25 nedfarter. Fallhöjden är 492 meter och längsta nedfart är 3400meter.

3 st8 st8 st6 st

Lofsdalen är en populär skidort för barnfamiljer som vill ha nära till allt, gott om plats i backarna och även lite mer utmanande skidåkning för de som vill. En trevlig fjällby med prisvärda liftkort och boenden.

Kvällarna brukar bli ganska lugna och dagarna så intensiva som ni själv väljer att de ska vara.

Vid barnliftarna och åkbandet finns skidlärare tillgängliga för att stötta de yngsta i sin liftåkning och för den som vill åka riktigt bekvämt så går det en sittlift upp som når både gröna och blå nedfarter. I Lofsdalen finns även Loffes lekpark, här hittar du klätterborg, rutschkanor, gungor, grillplats mm. Den snälla maskoten Loffe blir snabbt barnens favorit och han hittar på roliga barnaktiviteter nästan varje dag.

Efter en dag i skidbacken trivs de flesta barnfamiljer bäst i aktivitetshuset. Där finns restaurang, lekland, bowling, skyttesimulatorer m.m. samlat under ett och samma tak.

I Lofsdalen finns totalt 122 km längdspår, 150 km skoterleder och turskidsleder, skiduthyrning, skidskola, barnområden (2 st), hotell, stugor och lägenheter såväl som camping.

facebook.com/lofsdalen/ »
instagram.com/lofsdalen_/ »
youtube.com/user/Destinationlofs... »
Hitta
Lofsdalen
Härjedalen, Jämtlands län, Härjedalens kommun

Med bil från till Lofsdalen är det ca 276 km (3 timmar 34 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Lofsdalen. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Lofsdalen har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 3 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Bästa anläggningen för barnfamiljer
Barnanpassat, barnvänligt och rätt nivå på backarna. Aktivitetshus med lekland, Loffe, lekplatser mm förgyller tiden man inte är i backen. B...
Läs mer »
Vi har varit där 17 gånger!
För småbarnsfamiljer blir betyget 8. För lite äldre ungdomar blir betyget 7. Det finns så gott som inget uteliv o backarna är kanske lite i...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se