Mölltaler Gletscher
Annons

Mölltaler Gletscher

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Glaciär med släpliftar, dubbelstollift, fyrstollift och gondolbana. Ni kan bo uppe på glaciären, praktiskt att slippa kånka om ni ska stanna några dagar.

Glaciären Mölltal ligger mellan 2200 och 3122m över havet. Skidområdet under sommaren 150 ha stort. På glaciären finns två släpliftar, Schareck upp till 3120m och Wurten till 2800m, en övningslift samt gondolbanan Eissee. För att komma till glaciären åker man från Flattach till Innerfragant och därifrån går en panoramaväg till parkeringsplatsen "Stübele" som har plats för ca 2000 bilar. Gondolbanans dalstation ligger på 2200m, bergstationen och restaurangen på 2800m. Under juli till september månad är släpliftarna i drift till kl 14.00. I oktober 1997 öppnades en ny, underjordisk gondolbana världens längsta, från Innerfragant upp till glaciären. På glaciären, bredvid den nya gondolbanan är också en ny dubbelstollift upp till Schareck och fyrstolsliften "Schwarzkopf" i bruk. Inkvarteringsmöjligheter direkt på Mölltalglaciären 2800m i ungdomshotellet Eissee i flerbäddsrum med dusch/WC (praktiskt att slippa kånka om ni ska stanna några dagar) samt i orterna Flattach, Mallnitz, Obervellach, Stall, Rangersdorf och Kolbnitz.

Hitta
Mölltaler Gletscher
Österrike
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Mölltaler Gletscher - Kärnten, 3122 m

Information: Tourismusgemeinschaft Mölltaler Gletscher
AT-9831 Flattach 99

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Mölltaler Gletscher. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Mölltaler Gletscher har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 R          4DI      
MD     7    J X   YPR
 L    T4J   GBE      
 1     F    U 8   R51
GKW         NJJ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se