Schliersee/Spitzingsee
Annons

Schliersee/Spitzingsee

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Detta familjevänliga område är något av Münchenbornas hemma-skidort, eftersom det bara ligger 6 mil från staden. Området är ganska lugnt och romantiskt, men det finns även intressanta nedfarter för skickliga åkare, som t.ex. Rosskopf-nedfarten ( www.rosskopf.com ). Vid Rosskopf finns opreparerade nedfarter för djupsnö-fans.

I regionen finns sammanlagt 30 kilometer med pister (lätt: 19 km, medel: 5 km, svår: 6 km), 16 ankar-/knappliftar, 2 sittliftar och en kabinlift. Den längsta nedfarten (3,5 kilometer) heter Rosskopf-Grünseeabfahrt.

Tips på skidskolor: www.skischule-beni.de, www.skischule-spitzingsee.de.

Hitta
Schliersee / Spitzingsee
Tyskland
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Schliersee/Spitzingsee. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Schliersee/Spitzingsee har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se