Annons

Serre Chevalier

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Serre Chevalier

Serre Chevaliersskidområde består av 66 liftar och 114 nedfarter. Fallhöjden är 1350 meter och längsta nedfart är 7000meter.

25 st32 st42 st15 st

Serre Chevalier är ett av de största skidområdena i Frankrike. Området ligger i den sydligaste delen av alperna och är därmet också ett av de mest solsäkra. 

Här finns över 100 olika pister, samt ett känt offpistområde. Området består av ett par orter, den mest centrala orten är Villeneuve och det är härifrån som den mesta skidåkningen utgår ifrån.

Hitta
Serre Chevalier
Frankrike
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Serre Chevalier. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Serre Chevalier har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se