Annons

Skistar Hammarbybacken

(0 omdömen)
Skidanläggning
Skistar Hammarbybacken><noscript><img itemprop=
Favorit sparadSpara favorit

Skistar Hammarbybackensskidområde består av 2 liftar och 4 nedfarter. Fallhöjden är 94 meter och längsta nedfart är 650meter.

1 st1 st2 st

Ta liften upp till toppen och låt dig hänföras av en av Stockholms mest magnifika utsikter. Hammarbybacken erbjuder 4 nedfarter och en park med rails och hopp.

I barnbacken Vemdalen kan barn och nybörjare transportera sig en bit upp. Hela familjen kan åka tillsammans i familjebackarna Trysil och Sälen. För de som vill åka snabbt och gärna avsluta med en stoppsladd inför de som solar på serveringens altan, är Åre-backen det rätta alternativet.

Upp till toppen tar ni er med två ankarliftar som heter ”Sickla” och ”Globen”. I anslutning till den nya barnbacken ”Vemdalen” finns också två åkband för nybörjare.

I Hammarbybacken kan du gå i skidskola och hyra skidutrustning. I anslutning till backen och skidåkarna finns även en värmestuga samt servering med kaffe, te, smörgåsar, fikabröd och enklare rätter. Serveringen och värmestugan har samma öppettider som liften.

Hammarbybacken ligger centralt i Stockholm vid Hammarby Sjöstad. För att ta sig till backen behöver man inte ens bil utan man kan enkelt åka buss eller tvärbanan till Hammarby Sjöstad och promenera till liften med skidorna elle brädan under armen.

Hitta
Hammarby
Stockholm, Stockholms län, Norrtälje kommun

Med bil från till Skistar Hammarbybacken är det ca 907 km (10 timmar 4 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Skistar Hammarbybacken. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Skistar Hammarbybacken har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


K2Q         INJ      
4      4    C A   5H4
SMB   KTL   B 3      
3 6    9    7 T   7GT
UEU         6TO      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se