Alla familjenöjen i Sri Lanka
Annons

Alla familjenöjen i Sri Lanka

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Sri Lanka. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (11 st)
Adams Peak
Adams Peak eller Sri Pada som den också kallas är en hög bergstopp i centrala Sri Lanka som är helig för flera olika religioner.
Sri Lanka
Dykning och snorkling i Sri Lanka
Sri Lanka har hundratals dykplatser runt on med både vackra korallrev och bergsformationer, undervattensgrottor och skeppsvrak.
Sri Lanka
Golf på Sri Lanka
Sri Lanka är inte en klassisk golfdestination men här finns flera banor med hög klass och olika utmaningar och hinder. Alla golfklubbar har lyxiga restauranger och stora pooler.
Sri Lanka
Grottor och grott-tempel
Sri Lanka har flertalet grottor och grott-tempel som är öppna för turister.
Rambukkana, Sri Lanka
Pinnawela Elephant Orphanage
Detta elefantdagis skapades 1975 av The Department Of Wildlife och grundtanken är att ta hand om elefanter som behöver hjälp med hjälp av intäkter från besökare.
Rambukkana, Sri Lanka
Safari och lagunsafari
Sri Lanka har flera naturreservat där det anordnas safari både till fots, via jepp eller motorbåt. Man kan även välja att åka på safari från elefantryggen.
Rambukkana, Sri Lanka
Surf och vattensporter
Surfa, kitesurfa, kör vattenskodor, wakeboard och vattenskoter. Eller testa white river rafting!
Rambukkana, Sri Lanka
Tempel i Sri Lanka
Sri Lanka har ett rikt kulturarv och många vackra tempel. Ett av de mer kända är The Golden Temple med den stora gyllene Buddahstatyn och Temple of the Tooth som sägs ha Buddhas vänstra...
Rambukkana, Sri Lanka
Val- och delfinsafari
Båtturer för att se valar och delfiner arrangeras på flera platser runt Sri Lanka.
Rambukkana, Sri Lanka
Worlds end
Worlds end är en 2000 meter hög klippavsats i Horton National Park. Utsikten här är fantastisk och lockar mängder av besökare.
Rambukkana, Sri Lanka
Ädelstensgruvor
Sri Lanka har otroliga ädelstensgruvor och juvelerarbutikerna är många. Som turist kan man själv vaska fram safirer och rubiner i gruvor och schakt vid ädelsstenestaden Ratnapura.
Rambukkana, Sri Lanka
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se