Annons

Djurparker på Teneriffa

Djurparker med nordiska djur, exotiska djur, bondgårdens djur, häftiga djur och mysiga djur. Inhemska arter kan vara lika spännande som exotiska arter från världens alla hörn.

 » Djurparker på Teneriffa (7 st)
Butterfly Garden & Zoo
Mariposario del Drago Butterfly Garden Center är en unik trädgård på Teneriffa med massor av fjärilar. Trädgården ligger i en tropisk glasbyggnad där över 800 sorters fjärilar i regnbågens...
Icod De Los Vinos, Teneriffa
Camel Park Teneriffa
Åk på utflykt till en kamelgård!
Los Cristianos, Teneriffa
Las Aquillas Junglepark
En 75 000 kvadratmeter stor djur- och botanisk park med över 500 djur och massvis av kul upplevelser, tillexempel vattenfall, hängbroar och ett djungeläventyr.
Arona, Teneriffa
Loro Parque
En fågelpark med så mycket mer än "bara" fåglar. Här finns vackra, spännande, läskiga och roliga djur och dessutom ett lekland.
Puerto de la Cruz, Teneriffa
Monkey Park
I Monkey Park kan man se massvis av olika sorters apor. Här finns tillexempel lemurer, schimpanser, gibon- och Herr Nilsson apor! Förutom ett tjugotal olika sorters apor, finns även fåglar,...
Arona, Teneriffa
Oasis del Valle
I Oasis del Valle finns massvis med djur. Det finns sköldpaddor, påfåglar, strutsar, ponnyhästar, ormar och andra djur av olika slag. När man tittat klart kan man testa att rida på kameler!
La Orotava, Teneriffa
Valar och delfiner
En av de mest populära sakerna att hitta på bland familjer som besöker Teneriffa är att se valar och delfiner.
Playa de Las Americas, Teneriffa
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se