Alla familjenöjen i Trinidad och Tobago
Annons

Alla familjenöjen i Trinidad och Tobago

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Trinidad och Tobago. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (5 st)
Aripo Caves
Trinidads mest omfattande grottsystem ligger under dess högsta berg - El Cerro de Aripo. Grottsystemet är 862 meter långt och 160 meter djupt.
El Cerreo de Aripo, Trinidad
Dykning och snorkling i Trinidad och Tobago
Vid stränderna längs norra och östra Trinidad och runt hela Tobago finns stränder som passar för både dykning och snorkling.
Trinidad och Tobago
Kok Chang Safari Elephant Trekking Safari
Elefantsafari.
Phuket, Thailand
Royal Botanic Gardens
Botanisk trädgård med över 600 olika arter av fjärilar och över 700 arter orkidé. Här finns också massor av inhemska träd, buskar, ormbunkar och kaktusar.
Port of Spain, Trinidad och Tobago
The Emperor Valley Zoo
Liten djurpark med framförallt inhemska djur.
Port of Spain, Trinidad och Tobago
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se