Alcudia
Annons

Alcudia

(2 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

AlcudiaAlcudiaAlcudia

Alcudia på Malloras nordkust är barnfamiljernas favorit och öns mest kända badort. De långgrunda stränderna med sitt turkosblåa vatten och vita finkorniga sand och några av Mallorcas bästa familjehotell har gjort Alcudiabukten till ett riktigt semesterparadis.

Här trivs alla i familjen och utbudet av allt från vattensporter till shopping, restauranger och nöjesliv är enormt och tillfredsställer alla smaker.

Kuststräckan kantas av en fin strandpromenad och i hamnen Puerto de Alcudia ligger fiskebåtar och fritidsbåtar tätt. Orten är som gjord för barnfamiljer med all service såsom restauranger och matbutiker på gångavstånd.

Hitta
Alcudia
Mallorca
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Alcudia har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 2 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Häriga stränder
Ständerna i Alcudia är något av det mest fantastiska jag sett!
Läs mer »
Mallorca i maj
Vi bodde i ett utav Vings hotell(Villa Princessa) som låg precis vid strand promenaden och den fina sandstranden. Vi kunde gå från våra solst...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se