Barnsemesterkortet 2017

Barnsemesterkortet
"Rabattkortet alla barfamiljer borde ha!" Läs mer »

 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Kaatach » Med Barnsemesterkortet får du ett Kaatach pussel gratis!
First Hotel Kolding och Legoland » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på First Koldings paketerbjudande med boende o...
Upzone Borås » Med Barnsemesterkortet får familjens barn 10% rabatt på Upzone! Erbjudandet gäl...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips

Barnsemesters testfamiljer

Varje år skickar vi ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen. Deras uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för oss andra familjer här på Barnsemester.se om sin upplevelse. Roligt, eller hur?

Barnsemester.se har haft testfamiljer på bland annat Astrid Lindgrens Värld, Kolmården, Skara Sommarland och High Chaparral.


Kolmården
OBS! Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej.

Testfamljernas uppdrag
Som testfamilj ska man testa så mycket som möjligt på det ställe man får fribiljetter till.

Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Hur gamla tycker ni att barnen bör vara för att ha glädje av besöket?

När man kommit hem ska man betygsätta stället man besökt, skriva en recension samt lägga in ett par bilder från besöket. Mer info finns längst ned på denna sidan.

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?
Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?
Vi presenterar med jämna mellanrum (framförallt under våren och försommaren) testfamiljsefterlysningar här på Barnsemester.se. Dessa presenteras alltid högt upp på startsidan.

Exempel på testfamiljsefterlysningar är Hjärtejakten, Soljakten, Badbollsjakten och Danmarksjakten. Där presenterar vi vilket eller vilka familjenöjen vi har fribiljetter till och man får göra en intresseanmälan längst ned på den sidan.

När du ser ett testfamiljsuppdrag som passar er, skicka in din anmälan på den sidan och håll en tumme för att just ni blir valda. Glöm inte att följa instruktionerna, ibland ska man leta efter hjärtan, solar, badbollar eller danska flaggor här på Barnsemester.se.

OBS! Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka alla som anmäler sig och man får inte förtur för att man mailar redaktionen. Vi skickar inte ut testfamiljer på något annat sätt än genom dessa tävlingar. Vi tar självklart gärna emot förslag på företag man tycker ska medverka och ta emot testfamiljer så att vi kan skicka ut en förfrågan till dom, men om vi får ett ja från detta företag presenteras det på en tävlingssida så att alla har chansen att tävla. Inte enbart den som mailade in med förslaget. Alla har alltså alltid lika stor chans att bli utsedda och allt sker genom dessa tävlingssidor.

Testfamiljsuppdragen presenteras alltid i Barnsemesters nyhetsbrev, på vår facebooksida samt på startsidan på www.barnsemester.se.


Testfamiljer: Så här utför ni ert testfamiljsuppdrag!
När ni som testfamilj kommer hem från ert uppdrag vill vi att ni hjälper oss recensera familjenöjet ni testat, och gärna ladda upp ett par bilder från ert besök.

Vi vill både ha en "kort" recension på attraktionssidan och en lite mer utförlig under reseberättelser.

1) Betyg och kort recension på attraktionssidan
Varje familjeattraktion på Barnsemester.se har en egen attraktionssida med beskrivande text och bilder. Exempel: Astrid Lindgrens Värld »

Vad tycker du?Längst ned på alla attraktionssidor finns möjlighet att sätta ditt betyg och skriva en kommentar.

Passar bäst för barn i  åldern...Glöm inte fylla i för vilka åldrar du tycker att attraktionen passar bäst!

 

Hur hittar jag rätt attraktionssida?
Välj landskap eller stad i menyn under "Resmål & nöjen" och leta upp "ert" familjenöje den vägen, eller använd sökfunktionen ».

Sätt ert betyg och skriv en kort kommentar om ert besök
Längst ned på attraktionssidan finns ett formulär där ni väljer ett betyg (1-10) samt skriver en kortare kommentar om vad ni tyckte om ert besök.

Hur gamla tycker ni att barnen bör vara för att ha glädje av besöket?
Glöm inte fylla i för vilka åldrar du tycker att attraktionen passar bäst. Det gör du genom att klicka på "Rösta du också" under rubriken "Passar bäst för barn i åldern..." (vid de gröna staplarna).

2) Reseberättelse
Under kategorin reseberättelser vill vi ha en mer utförllig recension. Här skriver ni och berättar om era upplevelser från attraktionen ni besökt, vad man kan göra, hur roliga aktiviteterna är, vad de olika familjemedlemmarna tyckte var bäst, om om det var något som var mindre bra mer mera.

Skriv gärna också och tipsa andra familjer som läser er berättelse och funderar på att besöka samma ställe som ni om de är något man bör tänka på innan sitt besök, vilka åldrar platsen lämpar sig bäst för och andra matnyttiga tips.

Glöm inte att ladda upp bilder! Skriv och berätta »


Ladda upp en bild!

Glöm inte ladda upp ett par av era bästa bilder!

3) Ladda upp era bästa bilder
Vi ser helst att ni tar med en digitalkamera eller mobiltelefon med kamera och tar ett par bilder från ert testfamiljsuppdrag men mobiltelefon-foto går självklart också bra. Ladda upp minst tre stycken  på attraktionssidan eller till er reseberättelse.

Ladda i första hand upp bilder till reseberättelsen. Vi kopplar automatiskt in dom till attraktionssidan sedan så du behöver inte lägga dom där också. Har du fler bilder än vad som får plats i reseberättelsen (3 st) får du gärna lägga dom direkt på attraktionssidan bland "medlemsbilder" en bit ned på sidan.

Problem att ladda upp bilderna?
Om det skulle krångla är det i 99% av fallen för att bilderna är för stora. Maila dom i så fall till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så laddar vi upp dom åt er.

Maila in när du utfört ditt uppdrag - eller om det krånglar!
När du utfört ditt testfamiljsuppdrag så maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi kan bocka av dig i våra register, tack på förhand!

Och om det är något som krånglar - att du inte hittar var du ska skriva eller att det är något tekniskt som inte fungerar - tveka inte utan maila in så fixar vi det!

 » Relaterade artiklar
Kebnekaise på sportlovet Testfamilj till Kebnekaise!
Barnsemester sökte en testfamilj Tack för alla ansökningar till att bli Barnsemesters testfamilj på Kebnekaise på sportlovet. Tänk om vi hade kunnat skicka iväg er alla, det hade blivit en trevl... Läs mer »

Disneyland Orlando Nu lockar USA igen!
Hotellbranschen i USA har det oerhört tufft just nu. Amerikaner har dåligt med pengar och stannar därför hemma – och plötsligt är det busenkelt för oss att hitta billiga hotell i USA. Särskilt bra ... Läs mer »

Testfamilj Tivoli Testfamilj Tivoli i Köpenhamn
En av sommarens varmaste dagar samlades vi på Malmö central för att ta tåget till Köpenhamn och Tivoli. Gänget bestod av nio personer, fem vuxna och fyra barn i åldrarna en månad, två år och fyra å... Läs mer »

Alanya i Turkiet Småprat med barnfamiljer i Turkiet
Barnsemester.se åkte till Alanya i Turkiet och pratade med semestrande barnfamiljer. Isabel 10 år och Joel 7 år har åkt till Turkiet med sin mamma. Läs » Familjerna från Tyringe Vi bokade somm... Läs mer »

Linus 9 år vann äventyrsvecka i Ljungdalsfjällen Linus 9 år vann äventyrsvecka i Ljungdalsfjällen
Linus 9 år vann Barnsemesters äventyrsvecka i Ljungdalsfjällen Fler än tusen barnfamiljer har vunnit i tävlingar på Barnsemester.se, och varje vecka startar minst en ny tävling. Läs om Linus och... Läs mer »

Heidepark Vinnarfamiljen berättar om resan till Heide-Park
En dag då jag satt hemma med sjukt barn gick jag på flaggjakt på Barnsemester - och vann Tysklandsjakten. Vi vann resan till nöjesparken Heide-Park! Att vinna en resa var precis vad vi behövde , be... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se
Annons: