Anne Kolb Nature Center/West Lake Park
Annons

Anne Kolb Nature Center/West Lake Park

(0 omdömen)
Natur

Favorit sparadSpara favorit

Anne Kolb Nature Center/West Lake ParkAnne Kolb Nature Center/West Lake Park

Säregen kustnatur, ett häftigt utsiktstorn, spännande vetenskapliga utställningar och många familjevänliga uteaktiviteter. Ändå är höjdpunkten enligt många lugnet. För det här är verkligen ett rofyllt “hörn” i en annars livlig trakt.

West Lake Park-reservatet innehåller 700 hektar våtmark som präglas av mangroveträd och ger skydd åt en mängd intressanta djur och växter, en del utrotningshotade. Liksom så många av södra Floridas fantastiska parker erbjuder West Lake alla möjligheter att vara fysiskt aktiv. Här kan man cykla, spela tennis, basket och volleyboll, vandra, paddla mm. Parken har gott om picnicbord och grillar.

Anne Kolb Nature Center invigdes i parken 1996 och har fått sitt namn efter en av traktens främsta miljökämpar. Detta lilla vetenskaps- och naturcentrum har varit populärt från början, bl a för att de erbjuder mycket utan att ta saftigt betalt.

Vyerna från det fem våningar höga observationstornet är underbara. Och de två promenadramperna (den ena handikappanpassad) i trä tillåter er att korsa och se områdets vackra våtmarker på nära håll, också Intra Coastal Highway, Fort Lauderdales stora kanaler. På vandringsstråken Mud Flat Trail och Observation Trail kan man se lustiga krabbor, räkor och fiskar.

Utställningshallarna Mangrove Hall och EcoRoom visar mangroveträdets ekosystem och traktens djur- och plantliv.

Området har också en utomhus amfiteater och en fiskepir.

Vill ni få expertinblick i området, med betoning på miljön, kan ni ta en guidad Environmental Boat Tour på West Lake-sjön. Lärorikt. Boka gärna i förväg.

Vill ni hellre paddla på egen hand och ta dagen som den kommer kan ni prova Red Trail, en fin led där ni lugnt kan glida fram i kajaken eller kanoten.

Manatee Playground är områdets vattenlekplats där barn gärna drar på sig baddräkten och svalkar sig en stund (ofta längre än föräldrarna planerat) bland plaskfontäner, färggranna rutschkanor och annat kul. Lekplatsen är rullstolsanpassad.

Kort sagt, mycket att se och göra för liten penning. Ett stort plus för att allt hålls imponerande rent och snyggt, också toaletterna.

Hitta
Fort Lauderdale
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Anne Kolb Nature Center/West Lake Park. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Anne Kolb Nature Center/West Lake Park har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


NLJ         SJG      
  A    C    9     SAM
KNT   FRD   CUI      
  K    P      B   3IA
CW6         6W6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se