Betyg och kommentarer: Busch Gardens
Annons
Betyg och kommentarer

Busch Gardens

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busch Gardens.

» Antal inlägg: 7 st
Bästa parken vi var på!
Vi var där i nov-08, mycket folk men inte köer. Berg och dalbanor, bad ocg safaripark, kan inte bli bättre.
Missa inte den här parken när ni är i Florida, enda negativa var att det inte gick att kombinera med en hockeymatch när vi var där. Men det fixar vi nästa gång.
(2009-06-29)

Fantastisk anläggning
Kan med mycket gott samvete rekommendera Busch Gardens. Vi var där med två killar på sex och åtta år och två tjejer på fem och nio år. Alla, inklusive oss tre vuxna, var mycket förtjusta i parken. Utbudet av Berg- och dalbanor är fenomenalt, min minsta kille på sex år älskade att åka Scorpio med loop...
(2008-11-12)

Rekommenderas varmt!
I parken finns safaripark där djuren rör sig på ett enormt område och du kan åka tåg, linbana eller safaribil för att se dem. Det finns även som en vanlig djurpark där du går omkring och ser olika inhägnade djur, där finns vackra blomsterarrangemang utformade som djur, shower pågår på olika scener och där finns mängder av olika åkattraktioner för barn (och vuxna) i alla åldrar. För små barn rekommenderas "Land of the Dragons" med olika karuseller med draktema, klätterhus och stoooor hoppmatta. Vi besökte Busch Gardens i början av april 2008. Det var mycket folk, men vi upplevde inga köer till mat- eller fikaställen eller åkattraktioner förutom till Rhino Rally (safaribilarna). Vi hade endast en dag i parken, nästa gång blir det två! Vi bodde på ett Best Western hotell bredvid parken, inget flott men prisvärt. Shuttle till parken ingick, men det var bara en avgångstid i varje riktning vilket gjorde att man har 9 timmar i parken.
(2008-10-03)

kanon
Jättefin park och väl skött! Det gör att ölands djurpark framstå som en soptipp.
(2008-06-14)

Kanonpark
Den här parken kom delad etta (tillsammans med Adventure of island) av alla parkerna som vi hann besöka. Våra barn är 11 och 13 år gamla och älskar djur och berg o dalbanor och här fick de sitt lystmäte. Sheikra är den bästa berg o dalbanan som vi åkt. Parken är stor så det är mycket promenerande och vi hann inte med allt som vi ville på en dag. Vi var där i början av maj och köerna var inte speciellt långa.
(2008-05-28)

Busch Gardens
Detta var en mycket trevlig park! Som hade både ett trevligt zoo och många andra attraktioner. 2 dagar är nog lämpligt för att hinna med allt! Kan varmt rekommenderas.
(2008-04-16)

Dela upp
JAg tycker man bör dela upp denna upplevelse med alla djuren och upplevelserna i två dagar så att man koncentrerar sig på en del av parken och bestämmer sig för att ta den andra på någon annan dag kanske i slutet av semestern. Sen bör man också tänka på barnens ålder då det är många upplevelser som inte passar för alla åldrar. Men det är garanterat en heldagsupplevelse och man bör ta fika, frukt och dryck med sig då det är långa köer till dom olika resturangerna.
(2008-03-07)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


3           FLI      
4 D    K    U X   C9A
3OB   3J8   ELX      
  M    1      X   CTF
  G         EIO      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se