Butterfly World
Annons

Butterfly World

(0 omdömen)
Djurpark | Natur

Favorit sparadSpara favorit

Butterfly World

Ett stort "fjärilshus" med runt 80 arter från fem kontinenter.

Här svävar tusentals färggranna fjärilar omkring. Man går genom olika miljöer, bland annat en tropisk regnskog med vattenfall, sjöar, tunnlar och tät grönska. Från observationsdäcken får man utblick över landskapet och de flygande skönheterna.

Extra roligt, inte minst för barnen, är att man kommer fjärilarna riktigt nära. Ta med kameran, det är lätt att fotografera fjärilarna. De är så vana vid besökare att de ofta landar på en hand eller axel.

Ni kan också på nära håll se hur ägg och larver förvandlas till fjärilar i Butterfly Farm and Lab Encounter, ett slags utvecklingslaboratorium. På tal om närgånget: bjud de smäckra regnbågslorisarna från Australien på lite nektar så äter dessa papegojor ur era händer. Skojigt!

Gillar man småkryp kan man gå in till deras insektszoo, Bug Zoo. En annan speciell upplevelse är att få se kolibri i Jewels of the Sky Aviary. Titta noga! Dessa pyttesmå sångare är fenomenala på att gömma sig, och en del av dem är mycket sällsynta.

I Grace Gardens och Wings of the Worlds Secret Gardens vackra rabatter huserar också många säregna fåglar och växter. Parken har även en fin rosenträdgård som blommar året om.

Tips! Vill ni undvika de många skolklasser som besöker parken, kom efter 15.00. Besök helst inte parken när det är mulet. Fjärilar är mest aktiva i starkt solljus (knappast en bristvara i södra Florida). Börjar det regna under ert besök får ni en "rain check", ett tillgodokvitto som kan användas för besök en annan dag.

Ytterligare ett tips: när hettan tär på orken är det skönt vid barnvänliga Lakeside Café. De har sittplatser i skuggan, vid en damm.

Hitta
Fort Lauderdale (Coconut Creek)
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Butterfly World. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Butterfly World har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 R          KXY      
2O     J      M   J1T
 5    CFE   2BU      
 N     T      H   RBH
5GM         8NE      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se