Disneys Animal Kingdom®
Annons

Disneys Animal Kingdom®

(3 omdömen)
Djurpark | Nöjespark | Temapark

Favorit sparadSpara favorit

Disneys Animal Kingdom®Disneys Animal Kingdom®Disneys Animal Kingdom®

Animal Kingdom är både en stor djurpark, en rolig nöjespark och en miljö med mysig Disneyatmosfär. De spelar glad musik i hela parken, och man har möjlighet att träffa sina Disneyfavoriter och ta foton på er själva bredvid dem vid speciella "Photospots".

Här finns (riktiga) djur i alla storlekar, färger och former; gorillor, lejon, zebror, apor och många andra djur. Ni kan få en perfekt mixad heldag här genom att en del av dagen åka häftiga karuseller, och under den andra delen av dagen strosa runt i lugn och ro och titta på djuren.

För er som vill se exotiska djur på riktigt nära håll, finns Kilimanjaro Safaris®, "precis som i Afrika". Här kan vuxna och barn följa med på en tur ut på savannen i en riktig safaribuss. Bussen är öppen och man kommer väldigt nära djuren. Det är en pirrig känsla att komma så nära att man nästan kan röra vid dem.

Glöm inte att besöka någon av de stora showerna här, bland annat har de en rolig föreställning med Lejonkungen (Festival of the Lion King) med duktiga akrobater.

Varje dag går en parad av stapeln, Mickey's Jammin' Jungle Parade. Disneyfigurerna ställer till med ett riktigt stort gatukalas när de åker, sjunger och dansar sig igenom parken. Många av vagnarna är riktigt häftiga att se.

Andra roliga attraktioner här är:
DINOSAUR
Åk 65 miljoner år tillbaka i tiden och träffa Dinosaurier, jättespännande!

It's Tough to be a Bug!®
3D äventyr i småkrypens värld.

Kali River Rapids®
Ett vattenäventyr nedför floden Chakranadi River. Man åker i en flotte med 12 passagerare, och man blir garanterat blöt - men det är hur roligt som helst!

I parken finns många Disneyaffärer om man vill shoppa en stund, och när man blir hungrig finns det flera matställen att välja bland.

En lista över alla Magic Kingdoms attraktioner hittar ni här »

Hitta
Orlando
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Disneys Animal Kingdom® har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 3 familjer. Alla recensioner »

Annorlunda och kul
Safarin är ett måste och att åka tåget till avdelningen där man kan klappa getter.
Läs mer »
Safarin!
Safarin här var det vi har bäst minnen av från hela vår Floridaresa. Helt otroligt vilken "aftika-känsla" man kan få, mitt i "storstan". =)
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JKR         M83      
4 N    3    E J   3QM
BCT   BC6   UBJ      
  T    P      O   KPQ
FEX         4OE      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se