Disneys Magic Kingdom®
Annons

Disneys Magic Kingdom®

(12 omdömen)
Nöjespark | Temapark

Favorit sparadSpara favorit

Disneys Magic Kingdom®Disneys Magic Kingdom®Disneys Magic Kingdom®

Att gå in i parken är som att kliva in i en jättestor sagobok. Hela atmosfären, de fina gatorna, husen och den utklädda personalen är som tagna ur en saga och ur högtalare runt hela parken spelas glad musik som får en i stämning.

Här finns så klart alla tänkbara Disney-figurer på gatorna, och har du tur så finns just er Disney-favorit på ett så kallat "Photospot". Det betyder att de olika figurerna står redo på bestämda tidpunkter så att ni kan ta foton tillsammans med dem (och ni slipper springa runt och leta, för parken är stooooor).

I parken finns också karuseller för olika åldrar. Ni kan följa med på en resa i äventyrets och fantasins land eller in i framtiden och bakåt i historien. Man kan prova att segla på magiska mattor och "störta" ner för vattenfall, eller åka genom rymden i hög fart på berg-och-dalbanan Space Mountain. En lista över alla attraktionerna hittar ni här »

Tips! Barnen brukar snabbt hitta favoritattraktioner, och de roligaste har ofta lång kö. Vårt bästa tips är att ni tar ett så kallat "fastpass" (pass till en snabbare kö). På "fastpass" står en tid då ni kan komma tillbaka och ställa er i den korta kön. Medan ni väntar på klockslaget kan ni gå runt och prova annat skojigt i parken.

Tips! Kom ihåg att besöka någon av de stora showerna här, bland annat har de en rolig föreställning om Lejonkungen med många duktiga akrobater!

Det finns mängder av olika affärer med Disneysaker, och olika typer av restauranger som passar alla smaker. Varje dag går ett par parader av stapeln, då samlas alla Disney-figurer och sjunger och spelar sig igenom hela parken, både gående och i stora roliga paradvagnar. Jättetrevligt att se!

Fyrverkeri Varje kväll avslutas med ett vackert fyrverkeri.

Missa inte:
Mickey's PhilharMagic
Ett magiskt 3D äventyr med Musse i huvudrollen. Ni sitter i en biosalong med 3D glasögon på er. En rolig upplevelse!

Buzz Lightyear's Space Ranger Spin
Ni kan prova att vara en superhjäte som hjälper Buzz Lightyear att skjuta fienden. Här åker ni runt i en vagn och jagar fienden som poppar upp. När ni ser dem siktar ni med er laserpistol och PANG!

Space Mountain®
En otroligt läskig höghastighets berg-och-dalbana för riktigt modiga.

The Haunted Mansion
Spökhus med riktiga (digitala) spöken. Hjääälp!

Wishes™ Nighttime Spectacular
De största fyrverkerierna i Magic Kingdom®'s historia!

Tips! Innan ni besöker någon av Disneys parker, så titta in på något "mall" (köpcenter) i Orlando, de flesta har informationsbås där ni kan få rabatter eller kombinationskuponger som ger lägre pris.

Hitta
Orlando
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Disneys Magic Kingdom® har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 12 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Gladaste platsen i hela världen
Vi gjorde ett besök på fem dagar i disneyworld, av dem spenderade vi tre av de, i magic kingdom och det var verkligen värt. Det var först efte...
Läs mer »
Hmmm
Det finns bara en attraktion man kan åka på magic kingdom och det är big mountain railrod. resten är töntiga
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JMN         M6O      
  M    O      I   LBX
889   834     8      
9      P      7   I5H
DF3           6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se