Annons
Betyg och kommentarer

Disneys MGM Studios

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Disneys MGM Studios.

» Antal inlägg: 4 st
Parken är rätt svår att orientera sig i och vi upplevde det som lite rörigt. Inte jättemånga attraktioner som lockade våra barn (som var 6 och 8 när vi var där). Men naturligtvis var det en upplevelse ändå. Ljusshowen innan stängning var häftig. Vi var dessutom där under Star Wars Weekend och det vimlade av figurer från filmerna i parken.
(2009-06-25)

För lite större barn
För riktigt små barn finns det Lilla sjöjungfrun och Playhouse Disney men inte så mycket mer. För större barn finns det mycket mer att göra. Av Disney parkerna är detta min "minst" favoriserade.
(2008-03-12)

Vilka karuseller!
Av de 4 temaparkerna på Disney var detta den absolut bästa, framför allt beroende på Rock ´n rollercoaster och Tower of Terror, mer "magkänsla" än så är det svårt att hitta i en karusell! Våra barn var 4 och 6 när vi var där men åkte så gott som samtliga karuseller (Rock´n rollercoaster fick de dock inte åka), så det är absolut inte bara för äldre barn! Fastpass rekommenderas varmt för de mest populära karusellerna, samt att vara där direkt på morgonen när de öppnar och börja med just de mest populära karusellerna. Uppåt dagen kan man, trots fastpass, få vänta flera timmar på att få åka. Fördelen med fastpass är att man kan göra annat medan man väntar. En suverän idé som fler nöjesparker borde ta efter!
(2008-03-08)

För filmälskare
en toppendag om man gillar de filmer man fokuserar på. själv reste jag med en 6 årig Star warsfan vilket innebar att vi tillbringade en stor del av dagen i den delen. Magninfik avslutningsshow på kvällen!
(2008-03-08)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CLJ         QQA      
  W    8    3     4F5
  N   AW3   R7P      
  B    S      7   M95
  1         7JL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se