Dolphins Plus
Annons

Dolphins Plus

(0 omdömen)
Djurpark

Favorit sparadSpara favorit

Dolphins Plus

Drömmer du och ditt barn om att simma med delfiner? Här är det möjligt.

Fokus i denna park är att lära sig mer om – och njuta av – dessa underbara däggdjur i deras naturliga omgivning.  

Anläggningen erbjuder två ”delfinsim”:

Structured swim Från 7 år. Under 13 år i sällskap med vuxen: ni får simma med delfinerna i två timmar medan deras tränare arbetar med dem.

Natural swim Från 8 år. Under 13 år i sällskap med vuxen: Här får ni först en entimmarslektion om delfiner och om hur de fungerar. Därefter simmar ni ”fritt” med dem i ½-1 timma med simfötter, mask och snorkel.

The Sea Lion Encounter sjölejonprogram, från 7 år: Ni börjar med 20-30 minuters ”föreläsning” och sedan en kort demonstration av sjölejons vanligaste beteenden. Därefter får ni tillbringa gott om personlig tid med Wono, en av anläggningens stjärnor, och ni kommer honom riktigt nära. Obs! Man måste förstå engelska något så när för att få vara med.

Det finns också 1-5 dagskurser anpassade för barn i olika åldrar (från 11 år). I lektionerna för äldre barn ingår bl a föreläsningar om marina däggdjur.
Äldre barn och vuxna kan också följa och jobba tillsammans med en delfintränare under en heldag. Man får göra allt som tränare gör: mata och tvätta djuren, simma med dem, men också tvätta utfordringshinkarna mm. Tanken är att du ska få din alldeles personliga tränardag. Se hemsidan för exempel på dagsschema.

Det är en bra idé att ringa och höra sig för om de olika alternativen innan ni bokar. Tel: 305-451 19 93 eller 866-860 79 46. Ni kan också maila för mer info: [email protected]

Fotograf som kan ta bilder eller filma ert äventyr finns på plats. Men det kostar förstås en hel del extra: $60 för bild-CD, $90 för DVD).

Dolphin Plus erbjuder även Delfinterapi för barn med särskilda behov.

Hitta
Miami/Key Largo
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Dolphins Plus. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Dolphins Plus har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TH6         3E2      
6 Q    4    8 T   TSB
2 Y   5EA   Y89      
G C    G      U   8BL
T2M         TK2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se