Escape House Gothenburg
Annons
äventyrshus

Escape House Gothenburg

(4 omdömen)
Äventyrshus | Sport och äventyr
Escape House Gothenburg>
Favorit sparadSpara favorit

Escape House GothenburgEscape House Gothenburg

Spelet är ett så kallat Room Escape spel, och kan liknas vid ”Fångarna på Fortet”, men med färre spindlar och klaustrofobiska tunnlar men med samma intensitet och spännande utmaningar och större fokus på kreativitet och problemlösning. Escape House är den perfekta aktiviteten att göra i Göteborg en regnig såväl som solig dag! Passar utmärkt som företagsevent och går att kombinera med catering och fest, möhippa, svensexa, som turistaktivitet, med familjen och/eller barnen eller varför inte med kompisgänget istället för gamla alternativ som bio, bowling eller laserdome.

I banan Prison break hamnar du bakom lås och bom i en högsäkerhets fängelsecell. Vad gör du? Kan de inristade mystiska texterna på väggen hjälpa dig? Kan det vara så att några av fängelsets vakter är korrupta och hjälper dig? Du har en timme på dig att hitta vägen ut ur fängelset och vinna din frihet.

I banan Trapped upptäcker att det har skett ett mord i salongen och dörren bakom er har låsts! Hinner ni ta er ut innan den okände mördaren är tillbaka för att skörda nästa offer? Som tur är har den galne mördaren lagt ut ledtrådar och därigenom gett er möjlighet att vinna er frihet och bringa rättvisa. I denna högintensiva jakt på frihet i Cluedo-inspirerad miljö är spänningen på högsta nivå och ni får lösa många häftiga utmaningar. Denna bana kräver minst 3 spelare men klarar även av större sällskap upp till 8 personer!

Hitta dolda meddelanden, utnyttja cellens utrustning och lös häftiga utmaningar i detta escape game. En kombination av påhittighet, klurighet och samarbete belönas. Det är alltså inte smarthet som kommer att avgöra om du kommer att klara utmaningen. Detta spel kommer att sätta era olika förmågor på prov och svetsa samman er som lag. Perfekt på svensexan/möhippan. Spännande start på kompiskvällen eller med familjen som garanterat ger er något att prata om! Roligt är bara förnamnet!

facebook.com/EscapeHouseGothenburg »
Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt

Öppet för bokningar under hela året.

OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på Escape House Gothenburgs webbsidor.
Hitta
Stortoppsgatan 3, Göteborg
Västra Götalands län, Göteborgs kommun

Med bil från till Escape House Gothenburg är det ca 106 km (1 tim 13 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Escape House Göteborg är centralt beläget på Stortoppsgatan 3. Endast 5 minuter med bil från Järntorget i centrala Göteborg.

Ta sig hit
Med kollektivtrafik inne från stan åker ni enklast med buss 90 eller spårvagn 3 eller 9. Hållplatsen ligger 40 meter från vår lokal och resan tar cirka 10 minuter.

Parkering
Dagtid finns gratis parkering längst upp på Kabelgatan. Kvällar och helger står ni gratis på gatan direkt utanför vår lokal!

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Escape House Gothenburg har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 4 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Casinot
Så roligt att jag skratta hela tiden, då vi såg ut som yra höns som sprang omkring och leta dolda skatter.!! Fruktansvärt Kul!!
Läs mer »
Hjärngympa
Klurigt och roligt på samma gång. Passar de större barnen lite bättre.
Läs mer »

2 familjerhar skrivit en reseberättelse om sitt besök på Escape House Gothenburg. Reseberättelser »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


3PO         QR8      
  C    T    C 5   HHE
H5A   UG8   6A2      
  A    4    F U   CPP
Y9Q         G6T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se