Betyg och kommentarer: Holjebadet
Annons
Betyg och kommentarer

Holjebadet

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Holjebadet.

» Antal inlägg: 5 st
Inte alls som hemsidan visade!
Vi kom dit och vattenrutschkanan för större barn var riven. Det visade sig att det hade gjorts ett halvår innan vårt besök så en uppdatering om detta på hemsidan vore inte fel??!!! Det fanns bara ett ställe för väldigt små barn och en vanlig simbassäng och en minimal bubbelpool!!!
(2017-02-15)

Mycket fina fräscha lokaler, stort plus att man kan ta med sig egen fika , barnen blir så hungriga! Rekommenderas varmt!
(2013-02-19)

Mysigt och fint
Jättefräscha omklädningrum och duschar, minus för att man skulle ha hänglås med sig som ovanstående bedömare skriver. Vi fick också låna denna gång, kan vara bra att tänka på.
Själva leklandet eller plaskpoolen var kanske lite liten, men passade mina pojkar som är 5 och 2 st på 2 år ypperligt. De som vågade ge sig på vattenrutschbanorna såg ut att ha jätteroligt.
Hela lokalen är jättefräsch och det var mycket personal/badvakter som höll ordning och reda.
(2008-03-29)

Hänglås
Jag å mina två grabbar var 5.5 timmar första gången vi var där så det var väll ok på så vis Annars så tycker jag att det var inte mycket till aktivitetsmöjlighet för grabbarna de är åtta var mycket i "plaskpoolen" men den kanske är lämpad för barn upp till fem år lite liten så det blir trångt finns två banor att åka i en för dem som är över 8 helt ok att åka i sen är det en som är för dem över 12 år den provade inte jag men de som åkte den var glada när de steg ur vattnet i det stora hela ett ok badhus att vara i en sak som drar ner betyget från 8 till 7 är att när vi kom did för första gången hadde jag ingen vetskap om att man måste ha eget hänglås med sig för att kunna låsa in sina saker det står inget om detta på hemmsidan fanns möjlighet att köpa hänglås för 25 kr men kommer man då som turist och gör ett besök en gång och är då en familj så tvingas man att köpa två hänglås en till mamma å en till pappa jag fick efter lite påpekande om detta låna ett hänglås så det löste sig för oss utan denna extra utgift vi kommer att besöka badhuset igen man får mycket bad för pengarna
(2008-01-16)

Så FINT
Det nya Holjebadet är jättefint. Det är varmt i lokalerna och varmt i vattnet. Roligt barnland för de mindre barnen, men lite trångt. Rutchkanan för de över 8 år gillade mina små, Melker 5 och Linus 2 bäst....
(2007-12-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


7BM         A        
E      U    Q 1   9P5
QU7   CM1   LXT      
  F    X      C   BA2
HG2           S      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se