John U. Lloyd Beach State Park
Annons

John U. Lloyd Beach State Park

(0 omdömen)
Natur | Naturreservat

Favorit sparadSpara favorit

Spektakulärt naturreservat som ligger vackert bland mangroveträd och sandstränder, på en smal landremsa, mellan Intercoastal Waterway of Atlanten.
Badstrand  Här finns runt 5 km skön strand, större delen sparsamt befolkad. Vill ni komma bort från trängsel, shopping och trafik har ni hittat rätt. Här kan familjen bada och leka i lugn och ro. Från stranden kan man putta kajaken rätt ut i havet och fiska från naturliga rev. Parkens kust lär dessutom erbjuda spännande och relativt lätt dykning.

Djur  Reservatet är mycket känt för sin rika flora och fauna, inte minst för havssköldpaddorna som kommer hit varje år och kläcker sina ägg. En del av parken är en skyddad zon för manateer (sjökor). Besökare kan också ägna sig åt fågelskådning och åt att utforska havsskogens djur och växter.

Beachcombing, att skanna stranden för diverse skatter, är poppis på Lloyd Beach. Många hittar små levande varelser i sjögräset.

Fiske  Whiskey Creek är en fin flod och utmärkt för fiske. Här kan man bl a få snapper, barracuda, mulle och den icke ätbara, men lustiga, blåfisken på kroken. Och även här kan man paddla. I norra parken finns bryggor och en pir där fisket är bra, men det är också ett härligt ställe om man bara vill njuta av solen och på nära håll beskåda den strida ström båtar som flyter in och ut ur Port Everglades.

Hyra båt  Kajaker, kanoter, segel-, ponton- och trampbåtar finns att hyra från parkens två båtramper (nära Port Everglades). Härifrån är det lätt att lotsa båten ut i havet. Det går även att hyra volleybollar och grillar.

Tips 1: mellan maj och juli kan ni gå på en guidad Turtle Walk längs kusten och lära er mer om havssköldpaddorna. Ring 954-923-28 33 för info.

Tips 2: vill ni hitta mera kul i närheten? Den berömda berg-och-dalbanan Dania Beach Hurricane och Boomer’s temapark ligger nära, i fina, trendiga Dania Beach. Önskas kvällsmat kan ni äta er nöjda och mätta för liten peng på Tark’s Clam Stand , ett lokalt smultronställe.

Hitta
Fort Lauderdale (Dania Beach)
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från John U. Lloyd Beach State Park. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
John U. Lloyd Beach State Park har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LK5         4K5      
L 8    W    R     2RP
T1L   KN4   JTX      
  8    C      I   JDU
2CT         QXN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se